home 088 - 54 375 00

arnhem
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Marnix Pauwels

Ga jij mee de diepte in?

Dinsdag 1 mei 2018


Dag ondernemers,

Dit is een uitnodiging speciaal voor pioniers: eigenwijze ondernemers die nadenken over het leven en zin hebben in een waanzinnige dag die hun kijk op de wereld volledig zal veranderen.

Een dag met dé geluksfilosoof van Nederland, en met elkaar. We springen in het diepe en laten ons verrassen! Doe je mee?

We gaan het hebben over leiden met liefde, business zonder blabla, bezield zakendoen en het motto ‘niks moet, alles lukt’. We kijken naar de misverstanden over stress, hoe creativiteit écht werkt, en zullen ontdekken dat ‘vervelende collega’s en lastige klanten’ niet bestaan.

Toe aan nieuwe energie en inzichten? Wees erbij op dinsdag 1 mei van 10.00-18.00!

Deelnameprofiel:
-          Avontuurlijke personen
-          Al veel gedaan of geprobeerd
-          Genoeg geld om van te leven
-          Openminded en nieuwsgierig
-          In voor iets compleet nieuws!

Het gaat om een dag met topcoach en woordkunstenaar Marnix Pauwels, een dag waarop mensen meer contact met zichzelf kunnen maken, mogen spelen, creatief kunnen zijn, en leren vertrouwen. Absoluut een beetje ongewoon en uitdagend, zeker niet te soft, en vooral heel oprecht. Het is dus een ander event dan de events die we normaliter organiseren!

Gun jezelf een hele dag vol inhoud, ontspanning en ontdekkingen! Laat je vaste ideeën over je leven buiten de deur, en voel je volledig vrij om op avontuur te gaan. Niks moet, alles lukt!

Doe je mee? Bij interesse, mail mij; chanti@ondernemersinbedrijf.nl en zet in de mail wat zo’n unieke inspirerende dag je waard is. Daarna hoor je of dat de prijs is of wat je bij moet betalen of terugkrijgt. De locatie ontvang je na aanmelding.

Let op: maximaal 25 ondernemers.

Meer informatie over Marnix vind je hier: http://www.marnix.nl/homepage/welkom/

Waag je de sprong? Ik zie je mail graag tegemoet!

Met groet,

Chanti Janssen

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Stichting Present
Donderdag 4 oktober 2018 We hebben een gaaf event op de planning in samenwerking met Present Arnhem!In alle regio’s waar wij actief zijn zit een Present, d...
Stayokay Arnhem
Maandag 5 november 2018 Beste ondernemer, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! We zijn deze avond te gast bij Stayokay in Arnhem. Op ...
Zuivelfabriek de Duffelt
Dinsdag 18 december 2018 Beste ondernemers, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! Op dit moment zijn we druk bezig met onze andere even...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's