home 088 - 54 375 00

apeldoorn
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Marisa Portielje - Fopma

LipoMASTER B.V.

LipoMASTER – Binnen één maand er beter uitzien én je beter voelen
We leven in een wereld waarin eten en drinken een belangrijk onderdeel vormen van onze cultuur. Dat heeft gevolgen: een daarvan is een te hoog percentage lichaamsvet, een ernstig gezondheidsrisico. Een hoog percentage lichaamsvet is de oorzaak van onder andere diabetes en hart- en vaatzieken. Eigenlijk weten we wel dat gezond eten en lichaamsbeweging nodig zijn voor een vitaal leven. Toch zijn er een veelvoud van redenen waardoor veel mensen in een ongezond patroon blijven hangen. Marisa Portielje van LipoMASTER biedt een oplossing.

Lifestyle en gezondheid
Bezig zijn met lifestyle en gezondheid is een tweede natuur voor Marisa. “Ik ben hier, samen met mijn echtgenoot, al meer dan dertig jaar mee bezig. Via ons adviesbureau b-insynq zijn we al veel langer bezig met het inspireren van mensen om gezonder te leven, onder andere door voeding. Hoewel veel mensen wel weten dat overgewicht een sluipmoordenaar voor je gezondheid is, kost het grote moeite om patronen te doorbreken. Dan blijkt ook nog eens uit onderzoek dat in onze maatschappij mensen met overgewicht sociaal gezien op achterstand staan. Onverteerbaar vind ik dat! De Ayurvedische (Indiase) gezondheidsleer liet duizenden jaren geleden al zien dat sommige mensen (het ‘kapha-type’) nu eenmaal gemakkelijk aankomen, terwijl anderen (het ‘pitta’-type bijvoorbeeld) daar simpelweg geen aanleg voor hebben.”

Lichaamsvetreductie
Bij toeval loopt Marisa in het buitenland aan tegen technologie waarmee lichaamsvet snel en pijnloos verwijderd kan worden door middel van speciaal pulserend diode-licht. Marisa’s echtgenoot ondergaat een serie behandelingen en is razend enthousiast. In een behandeling van een half uur lopen de vetcellen voor 90% leeg! Samen halen ze het systeem naar Nederland. Deze technologie voor lichaamsvetreductie is een uitkomst voor mensen met een hoog lichaamsvetgehalte, maar ook voor mensen die op een specifieke zone op hun lichaam hun figuur willen verbeteren (afslanken). Het is ook een uitkomst voor mensen die met diëten en sporten niet van hun structurele vet afkomen of die last hebben met hun motivatie om het veelal trage proces van diëten te ondergaan.

Leefpatroon aanpassen
LipoMASTER biedt meer dan lichaamsvetreductie. “Wij beloven dat we 1% van het lichaamsgewicht per behandeling aan vet reduceren, alleen op die plekken waar de cliënt dat wil. Maar we ondersteunen onze cliënten ook om belemmerende leefpatronen te doorbreken. Veel van onze klanten hebben gewoon last van de vorm hun lichaam en de spiegel vermijden biedt geen oplossing.”
Marisa is ervan overtuigd dat mensen meerdere jaren gezond ouder kunnen worden door hun leefpatronen aan te passen en iets aan reductie van lichaamsvet te doen. Onderzoeken wijzen uit dat dat werkt.

Productiefactor
“Gezondheid en vitaliteit vormen een serieuze productiefactor!”, aldus Marisa. Haar tip voor ondernemers: “Gun je mensen, al zijn ze niet ziek, maar ogen ze minder vitaal, een (preventief) programma van LipoMASTER. Verzuim kost je veel. MKB-bedrijven hebben al snel een probleem als één of twee medewerkers uitvallen. Het effect daarvan op organisatieprocessen en bedrijfsresultaten is heel direct.”

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's