home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Willems Interieurs BV

Wilfed Willems

Willems Interieurs voor uniek maatwerkmeubilair

Meubels maken vr IKEA? Weinig mensen die kunnen zeggen dat ze zich daar mee bezig houden. En van de mensen die dat wl kan, is Wilfred Willems uit Nijkerk. Met zijn bedrijf Willems Interieurs ontwerpt en realiseert hij onder andere meubels, keukens en banken op maat.

Misschien herkent u dat: u heeft een plek in uw huis of kantoor waar die ene kast perfect zou passen, maar nergens vindt u wat u zoekt. Denkt u dan eens aan maatwerkmeubilair. Dit is niet alleen passend, maar bovendien uniek. Geen idee wie dat zou kunnen realiseren? We stellen u graag voor aan Wilfred Willems.

Sinds 2009 timmert Willems letterlijk behoorlijk aan de weg. Met een team van vijf specialisten worden vanuit de werkplaats in Nijkerk meubels gerealiseerd voor onder andere IKEA Nederland, Decorette en Van Duinkerken. Maar ook kleine(re) organisaties en particulieren kunnen terecht met hun woon- en meubelwensen.

Want of het nu gaat om een enorme showroom of die kast in uw woonkamer: het gaat bij Willems vooral om hoogwaardig materiaal, de juiste vertaling van de wensen van de klant en een perfecte afwerking.

Van presentatiemeubilair tot kastenwand en van keukenfrontjes tot badkamer: alles begint met een idee. Wensen van de klant worden met input van Willems gerealiseerd tot schetsen, die de basis vormen voor daadwerkelijke meubelen. Daarin denkt Wilfred met zijn team graag mee.

Ook op zoek naar een uniek meubel voor thuis of op de zaak? Kijk dan op www.willemsinterieurs.nl of bel 033-2000 250 voor meer informatie vorige pagina
Beurtschipper 14B
3861 SC Nijkerk
033-2000250
www.willemsinterieurs.nl

Actief in de regio's