home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Nefkens Midden (Amersfoort)

Laurens ten Boden

Bij de Peugeot dealers van Nefkens Midden BV met vestigingen in Amersfoort, Baarn, Bunnik, Hilversum, Huizen, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist.

Iedere medewerker is een ambassadeur van de diensten en producten die wij aanbieden.

Onze kernwaarden van Peugeot Nefkens Midden BV & UAS schadeherstel zijn:

1) Innovatie
Wat voor u als klant synoniem is met een sterk merk en een ruim productaanbod van Nefkens Midden BV. Samen met hi-tech diensten en met een relatie voor de toekomst met oog voor  duurzaamheid en milieu. Wij zijn vooruitstrevend en kijken altijd naar de toekomst.

2) Dynamiek
Nefkens Midden BV is altijd in beweging en op zoek naar de (mobiliteits) behoefte van onze huidige en toekomstige klanten. U kunt onze moderne, en toegevoegde waarde overal ervaren.

3) Esthetiek
Esthetiek betekent voor Nefkens MIdden BV een eigen stijl met een sterke persoonlijkheid. Wij zijn een onderneming met een verleidelijk en statusverhogend imago wat u ervaart in onze aanpak.

4) Vaste waarde
Wat voor u als klant inhoudt dat u het volste vertrouwen heeft in onze producten en in de beloofde diensten. afspraak = afspraak

Vier kernwaarden, één doelstelling: de volle tevredenheid van de klant; want u koopt uw Peugeot bij Nefkens Middent natuurlijk! vorige pagina

Actief in de regio's