home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Land in Zicht

Yuri Cohen

ver Land in Zicht

Land in Zicht is een leer-werkbedrijf midden in Amersfoort Vathorst. Deelnemers met afstand tot school en/of de arbeidsmarkt* zijn, onder deskundige begeleiding, zinvol bezig en dragen bij aan de maatschappij. Dit doen zij door middel van groenonderhoud bij bedrijven en particulieren, houtbewerking en/of groente- en fruitteelt, incl. verwerking van deze producten.

Mensen zijn bij Land in Zicht welkom met alles erop en eraan. We kijken naar mogelijkheden en sluiten daarbij aan. We zijn creatief in aansluiting vinden in de maatschappij. Daarvoor gebruiken we ons grote netwerk binnen de gemeente Amersfoort: scholen, bedrijven, instellingen en de gemeente.

Middels het praktische werk komen mensen in een gezond ritme. Zij leren praktische en sociale vaardigheden.

Coaching wordt ingezet om te onderzoeken wat iemand kan en wil, en welke stappen en middelen er nodig zijn om dit te realiseren. In de wijk komen contacten tot stand en zorg voor elkaar wordt gestimuleerd. Er wordt halfjaarlijks samen met de betrokkenen geŽvalueerd.

*†Bijvoorbeeld mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme, burn-out, re-integratie en ouderen.† vorige pagina
Straat van Corsica 121
3825 VB Amersfoort
06-40099510
www.landinzicht.net

Actief in de regio's