home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Hart van Holland

Kelly Schotborgh

OVER HART VAN HOLLAND
Hart van Holland is dť vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties. Hart van Holland is meer dan een locatie. Dit indrukwekkende complex in Nijkerk, onder de rook van Amersfoort, heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan en biedt werkelijk alles om uw evenement compleet te maken.

Hart van Holland beschikt over circa dertig ruimtes, die stuk voor stuk beschikken over een eigen uitstraling en invulling. De zalen variŽren in grootte van 20m2 - 6.000m2 en zijn geschikt voor 5 tot ruim 3.000 personen. In alle ruimtes van onze evenementlocatie staat multifunctionaliteit voorop; wij kennen geen vaste opstelling en voorzieningen. De grootste ruimte binnen ons complex is een industriŽle beursvloer van ruim 6.000 m2, voorzien van alle noodzakelijke (technische) faciliteiten, een representatieve eigen entree ťn bijna 700 gratis parkeerplaatsen. Alle ruimtes zijn volledig naar eigen wens in te richten. De basisvoorwaarden voor ieder evenement worden bij Hart van Holland altijd op maat geleverd.


Op het gebied van gastvrijheid en culinaire invulling van uw bijeenkomst weet Hart van Holland uw gasten altijd te verrassen. Echt verwend worden, went namelijk nooit!

Tot slot beschikt Hart van Holland over eigen hotelfaciliteiten, gelegen op hetzelfde terrein. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner, uitgebreid ontbijt of overnachting in een van de 110 comfortabele hotelkamers om uw evenement helemaal compleet te maken.

ONZE VISIE
Elke dag proberen we onszelf, onze opdrachtgevers en haar gasten te prikkelen, inspireren en te verleiden om tot andere, vernieuwende en/of verrassende gedachten, ideeŽn en ervaringen te komen. Al jarenlang zijn wij succesvol bezig onze evenementen kennis en kunde te vernieuwen, verspreiden en (uit) te delen. En dat blijven wij doen, dat vinden we leuk!

Maar onze passie en nieuwsgierigheid gaan verder dan dat. Het zijn de invullingen er omheen die nog het meest onze aandacht trekken; het zoeken naar passende ideeŽn en ingrediŽnten voor uw evenement, toegepast op onze bijzondere locaties. En omdat we volop vertrouwen op onze operatie, om het zo maar eens te noemen, vinden wij het des te spannender om ontwikkelingen en prikkels van buiten uitgebreid op ons in te laten werken. Sterker nog, daar halen we inspiratie uit.

Want door ons en jullie gedachtegoed en creativiteit grenzeloos tot bloei te laten komen en te delen, ontstaan vernieuwende en verrassende ideeŽn. Het levert werkelijk inzicht in de doelstellingen en verwachtingen van uw evenement. Elke dag halen we hier alles uit de kast om dit tot stand te brengen. En dat, zo zullen u en uw gasten ervaren, is wat het verschil maakt in de uitvoering. Hart van Holland, waar anders? vorige pagina
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
033 - 247 14 14
www.hartvanholland.nl

Actief in de regio's