home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Eemlandhoeve

Daphne Lubbers

Op de Eemlandhoeve wordt vaak hard gewerkt: natuurlijk door boer Jan en boerin Maaike Huijgen, die (samen met heel veel andere mensen) zorg dragen voor de koeien, de vele hectares weiland en het erf van de boerderij. Maar daarnaast ook door onze vele zakelijke bezoekers; mensen die de Eemlandhoeve telkens weer weten te vinden voor bijeenkomsten, vergaderingen, conferenties of trainingsdagen. En daaruit voortvloeiend ons horecapersoneel. De Eemlandhoeve is een echt boerenbedrijf, waar men er niet vies van is de handen uit de mouwen te steken.

En dan toch deze tekst: 'Alles onder de hemel heeft een tijd.' Want door dat harde werken zou je weleens kunnen vergeten waar het uiteindelijk om gaat: ontmoeting, zaaien, oogsten, samen eten, delen en vooral: de tijd nemen. De rust en de ruimte die de Eemlandhoeve biedt in haar groene omgeving geven een geweldige boost aan inspiratie, creativiteit en ontmoeting. En daarmee onderscheidt zij zich.

De grote ronde tafel, die je (tussen al het groen door) vanaf de weg kunt zien is voor ons het symbool dat ons hier blijvend aan herinnert. Het is een ronde tafel, om elkaar gelijkwaardig te ontmoeten. Op de tafel staat de tekst uit Prediker. Maar daarnaast zijn er ook vijf broden en twee vissen op geschilderd; enerzijds een knipoog naar Spakenburg, het dorp van brood en vis, anderzijds als symbool dat er genoeg is voor iedereen. Samen eten, samen delen: delen in de maaltijd, delen in de ontmoeting, delen in de rust en de ruimte. vorige pagina
Bisschopsweg 5B
3752 LK Bunschoten - Spakenburg
033 299 9200
eemlandhoeve.nl

Actief in de regio's