home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bruis in Facility Management

Hans Bronsema


De staat van het gebouw, een schoon toilet, de ontvangst bij de receptie, maar ook een vriendelijke glimlach van een medewerker van het restaurant, zijn het gezicht van uw bedrijf. Zowel voor de interne als externe klant.

Een succesvolle organisatie valt of staat met een goed georganiseerde facilitaire dienstverlening. De facilitaire dienst is immers het cement van een organisatie; het verbindt de diverse onderdelen van een proces binnen die organisatie. Doordat u zich richt op uw core business, ligt uw prioriteit niet bij de facilitaire dienst. Ik heb met BruisFM van de facilitaire dienst mijn core business gemaakt. Ik zie er naar uit uw uitdaging samen aan te gaan en ik hoop daarom ook dat u bereid bent samen met mij in uw bedrijf te investeren.

Bent u geļnteresseerd, of vraagt u zich af of ik in uw specifieke situatie de aangewezen persoon ben? Neem dan gerust contact op per telefoon of via e-mail. Ik wil graag in een persoonlijk gesprek met u over de verschillende mogelijkheden van gedachten te wisselen.   vorige pagina
Zevenhuizerstraat 96
3828 BG Hoogland
06-27028565
www.bruisfm.nl

Actief in de regio's