home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Atoomclub - Amersfoort

Jeroen van Eck

AtoomClub is een werkomgeving die de creativiteit en productiviteit van professionals op allerlei manieren stimuleert. Na Utrecht, Amsterdam en Amersfoort zullen er de komende 2 jaar nog op minimaal 3 locaties een AtoomClub op vergelijkbare, goed bereikbare locaties worden geopend.

Bij AtoomClub werk je op een goed bereikbare locatie. De werkplekken en enige vergaderruimten zijn ingericht met zit/sta-tafels. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar. Ga dus af en toe lekker staand werken of vergaderen. Dit zorgt voor meer beweging, creativiteit en het geeft je een gezonde portie energie.

De associatie met AtoomClub is energie en dat stralen ze dan ook aan alle kanten uit. Bij AtoomClub krijg je de aandacht die je verdient, door het warme welkom en de ondersteuning van de betrokken ClubManagers. Werken in AtoomClub is werken in een prettige, warme ambiance met andere gedreven professionals. Ondernemers ontmoeten andere ondernemers. Die fijne sfeer wordt ondersteunt door het stijlvolle design, dat ontworpen is door het designteam.

vorige pagina
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort
033-3035950
www.atoomclub.nl

Actief in de regio's