home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst

Jeroen en Lisa van Vulpen

De ambachtelijke dorpsslagerij is in 1998 opgericht door Henk en Willie van Vulpen in Hooglanderveen.
Henk is opgegroeid op het platteland en kreeg al snel een passie voor het slagers vak. Al op jonge leeftijd had hij het slagersvak onder de knie en groeide uit tot een echte chef slager en worstmaker. Zijn passie voor het vak oefende hij uit bij slagerij van Asch in Soest. Daar was hij het meest te vinden in de worstmakerij, want dat was waar zijn hart lag. Het maken van puur en ambachtelijke vleeswaren, maaltijden en pan-klaar vlees.

In 1998 werd zijn droom werkelijkheid. Een eigen slagerij, worstmakerij en rokerij in één. De ambachtelijke dorpsslagerij groeide uit tot een bekendheid in Hooglanderveen en omstreken, dat in 2008 een 2e vestiging werd geopend in Amersfoort-Vathorst.

Tussen 1998 - 2008 heeft zijn zoon Jeroen van Vulpen zich klaar gestoomd als volleerd slager en jonge ondernemer, het zat hem nou eenmaal in de genen. Samen waren ze klaar voor het nieuwe avontuur.
Jeroen werd het gezicht van de winkel en laat (nog steeds) elke klant stralend de deur uitgaan. Een jongen vol bescheidenheid en klantvriendelijk op en top met even als zijn vader een passie voor ambacht en vlees.

Anno 2017 is de ambachtelijke dorpsslagerij gegroeid tot een slagerij en catering bedrijf in één. Jeroen vormt samen met zijn vrouw (Lisa de Leeuw) het gezicht van de winkel en kan samen de passie delen voor ambacht en ondernemen (wat u ook zeker terug ziet als u deze 2 in de winkel ziet staan). Martijn van Vulpen is de jongste van de familie, een geboren traiteur en catering specialist. Iets bijzonders nodig? U vraagt, hij draait!

Henk van Vulpen is nog steeds de reden dat wij ons voor 95% ambachtelijk mogen noemen, samen met zijn collega/worstmaker John Schulten bedenkt, maakt, verbetert hij elke week vleeswaren, maaltijden, pan-klaar artikelen.


De dorpsslagers vorige pagina
Smeenge 1
3825 MH Amersfoort
033-4945055
www.dorpsslagerij.nl/

Actief in de regio's