home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Roberto Kaptein Arthur Rensenbrink en Harry Smits

ATMR Kantoorverandering

Verrassend & Vanzelfsprekend 

Op een professionele & transparante wijze samen werken met toonaangevende partners, aan de door u gedefinieerde doelstelling, binnen de gewenste tijd en integrale kostprijs, zonder tegengestelde belangen. Dat is wat u van ons mag verwachten. Deze “ontzorgende” wijze van werken realiseren wij met een team van 26 specialisten, vanuit vestigingen in Elst (gld), Amersfoort en Doetinchem. Wij zijn sinds 2001 uitgegroeid tot een landelijke speler en regionaal marktleider.  

 

Even voorstellen 

 

Roberto Kaptein – Ondernemers in bedrijf Regio Arnhem/ Apeldoorn/Deventer 

Roberto Kaptein; 56 jaar, dus van 1960, woonachtig in Lochem binnen de mooie regio “De Achterhoek”! Ruim 26 jaar werk ik nu al met veel plezier binnen de kantoor en projectinrichingsbranche. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, is het resultaat van diverse functies en verantwoordelijkheden binnen bedrijven en fabrikanten zoals o.a. Aspa en Assenburg (Samas Groepsbedrijven), Vepa (VDB Groep) en Drabert Office Furniture (Kinnarps Groep). Allen bedrijven die actief zijn op het gebied van werkplek & inrichtingsconcepten, productontwikkeling, produceren en distribueren.  

 

Mijn vrije tijd besteed ik aan het vaderschap! Al ruim 20 jaar. Never a dull Moment. Ik hou van  

sporten als; golfen, mountainbiken, skiën en klimmen/hiken; buitensporten waardoor ik veel in de natuur ben, dicht bij mijzelf, met vooral vrienden en familie. GENIETEN!! 

 

 

Arthur Rensenbrink – Ondernemers in bedrijf Regio Amersfoort 

Arthur Rensenbrink is mijn naam, al meer dan 30 jaar actief in het geven van inrichtingsadvies en de uitvoering daarvan. In deze periode heb ik verschillende functies vervuld; van inkoop, logistiek tot manager bedrijfsvoering. Hierdoor ben ik een generalist en een goed luisterend oor voor zowel facilitair manager, architect maar ook de DGA. Ik ben pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is. Het bewijs daarvan wordt voor mij geleverd als relaties voor de tweede, en soms derde keer, besluiten de inrichting aan ons te gunnen. 

 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de mountainbike of langs de lijn van het basketbalveld waar ik o.a. actief ben als bestuurder. Verder probeer ik mijn aandacht te geven aan vrienden en familie.    

 

Harry Smits – Ondernemers in bedrijf Regio Doetinchem/ Zutphen 

Aangenaam, Harry Smits is mijn naam. Ik ben 60 jaar en al ruim 30 jaar actief binnen de inrichtingsbranche. Mensen Mens. Altijd betrokken en gemotiveerd om mensen en organisaties te voorzien van een complete en aansprekende kantooromgeving, rekening houdend met organisatorische-, ergonomische- en technische aspecten. Een van deze aspecten betekent voor mij persoonlijk ook anders kijken naar onze welvaartsomgeving. Van kopen - bezitten - weggooien, naar huren - gebruiken en weer teruggeven. Circulair inrichten; Betalen voor gebruik in plaats van bezit. Speerpunten voor mij daarin zijn: duurzaamheid, dynamisch werken, welzijn en vitaliteit. 

 

En als ik niet werk….Dan ben ik buiten golfen, wandelen en aan het genieten van datgene wat mij lief is; familie en vrienden. Q-Time wanneer het maar kan.  

 

 

Veranderingen 

 

In de jaren 80 werd de eerste autotelefoon in gebruik genomen. Het begin van het mobiele tijdperk. Nu, 36 jaar later, zijn de smartphone, tablet en laptop niet meer weg te denken en verdere ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. 

 

 

New Ways of Working 

Hoe vreemd het ook klinkt, dáár ligt de technologische basis van “Het Nieuwe Werken”. In 36 jaar tijd is de wereld enorm veranderd. De visie op management is totaal veranderd net zoals de visie op de persoonlijke inzet van de kenniswerker.  

 

The Selfnavigator 

De hoofdboodschap: Er is een nieuwe kantoorwerker op komst. 

De selfnavigator, die zoveel mogelijk zijn eigen toekomst bepaalt  En die zelf dus kan bepalen waar hij/zij werkt: Thuis, bij de klant, onderweg of op kantoor  De beschikbaarheid wordt – deels door globalisatie – 24/7 (Verzekeringspolissen verkoop je niet ’s morgens om 9 uur maar ’s avonds om 9 uur)  Outputgerichtheid van de “Ik” BV   Kortom: Same time / same place 

Same time / any place 

Any time / any place 

 

Dus de wereld om ons heen verandert; sociale-, maatschappelijke- en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat het werken binnen het traditionele kantoorgebouw nooit meer hetzelfde zal zijn. Tijd- en plaats onafhankelijk werken is in onze maatschappij inmiddels een feit en vaak ook al een deel van de arbeidsemolumenten. Het zorgt voor een betere balans tussen werk en privé, leidt tot meer creativiteit en vaak ook tot meer betrokkenheid van de medewerkers.  

 

Hierbij passen niet meer de traditionele settings van de traditionele kantoren en de traditionele management stijlen van “ik zie je - dus je werkt”. Dit vraagt om totaal nieuwe inzichten over zelfwerkzaamheid, aansturing en persoonlijke productiviteit. Daar heeft de maatschappij ruim 36 jaar voor nodig gehad. Dus het is zeker geen hype, de trend is veranderd in een maatschappelijke ontwikkeling. 

 

Binnen AtmR zijn wij dagelijks bezig om deze veranderingen te adopteren en om te zetten naar nieuwe werkvormen, inrichtingsconcepten en markten, dit om u telkens weer te kunnen voorzien van de juiste ideeën, het juiste advies en uiteindelijk de juiste oplossingen, passend bij uw doelstellingen.  

 

Zoals Charles Darwin schreef: 

Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente; maar de soort die de grootste verander capaciteit heeft”. 

 

Staat u voor het moment van verandering, of wilt u zaken gaan veranderen binnen uw huidige of nieuwe huisvesting? Wij gaan graag met u in gesprek om ideeën en oplossingen uit te wisselen; Anytime, Any place, Anywhere.

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's