home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Lotte Kempers en Jurgen ten Brummeler

Consigo online marketing en e-commerce

Consigo online marketing en e-commerce: Samen werken aan groei
 
Consigo is afgeleid van het Spaanse woord ‘conseguir’. Resultaat bereiken door samenwerking - dat is waar Consigo voor staat. Consigo is de online business partner voor ondernemers en organisaties die willen groeien. Dat doen de Consigo online marketing en e-commercespecialisten door de slimme inzet van resultaatgerichte online marketing.

Ondernemers in Bedrijf in gesprek met online marketeer Lotte Kempers en oprichter Jurgen ten Brummeler.

Groei
Consigo werd in 2013 opgericht door Jurgen en Boudewijn, vanuit de drive om ondernemers verder te helpen. De droom: samen met een team bedrijven laten groeien. Hun eerste klanten kwamen uit hun eigen netwerk en van daaruit groeide het bureau.
Inmiddels bestaat het team uit zeven personen, en zet de groei nog steeds door. En klanten van Consigo groeien ook: “We hebben er bedrijven bij met een groei van twintig tot dertig procent”. Dat stelt het bureau voor nieuwe uitdagingen. “Het is nu de kunst om de juiste mensen te vinden. Je wilt bezig zijn met de kern, voor je klanten, maar je hebt ook voldoende tijd nodig om je bedrijf verder te laten groeien. Dat blijft een uitdaging.”

Samenwerken met de klant
2020 is nu de horizon waar Consigo op gericht is. “We willen graag verder groeien: door samen te werken met nieuwe klanten, maar ook door uitbreiding van onze dienstverlening. Zo willen we meer trainingen gaan ontwikkelen en aanbieden.”

Kennisoverdracht is belangrijk. “We doen het samen met de klant, door deze wijze van samenwerking bereiken wij resultaten.” Jurgen en Lotte zijn niet bang dat ze zichzelf daarmee overbodig maken. “Door ons specialisme en ervaring blijven wij voorop lopen en bovendien ervaren onze klanten de samenwerking als heel positief. Dat maakt dat ze ons bij anderen aanbevelen.”

Het succes van Consigo’s aanpak bleek dit jaar toen in een week drie klanten belden met het verzoek om de campagne stop te zetten, omdat die zo succesvol bleek dat ze het werk niet aankonden. “Dan gaat bij ons de champagne open!”

De mens achter de marketeer
Naast zijn werk geniet Jurgen van zijn gezin. “Nummer vier komt eraan in februari. Een heerlijk vooruitzicht! In mijn vrije tijd neem ik zoveel mogelijk de tijd voor familie, vrienden, koken en sporten en als het even lukt reizen. Een eigen bedrijf kan vrij druk zijn maar gelukkig hebben wij een erg goed team met leuke en gedreven collega’s en heb ik zelf gelukkig veel energie.”

Lotte vult aan: “Ik kan enorm veel van Jurgen leren. Hij weet klanten strategisch echt verder te helpen. Vanuit zijn kennis en enthousiasme neemt hij ondernemers op een gemakkelijke manier mee in de digitale mogelijkheden. Hij schakelt snel, focust graag op hoofdlijnen en kan goed adviseren over de te verwachten resultaten”. 

Lotte is naast online marketeer ook erg sportief aangelegd. Ze houdt van motorrijden, snowboarden, wielrennen en fitness. Ze ontspant door te koken en bakken, lekker te eten en tijd door te brengen met familie en vrienden. Jurgen waardeert in Lotte haar vaardigheid om met veel kennis van zaken klanten te begeleiden naar gestelde doelen. “Ze begeleidt en regisseert de online marketinginzet en draagt veel van haar kennis en ervaring over aan onze klanten. Dat doet ze zeer daadkrachtig, met enthousiasme en gevoel voor humor. Ze werkt echt samen met klanten, met een focus op de gewenste resultaten.”

Focus
Met zijn ervaring als ondernemer geeft Jurgen graag advies mee aan startende ondernemers. “Breng focus aan in wat je doet. Kies voor de dingen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. En kies vooral voor datgene waarin je echt toegevoegde waarde kunt bieden!” Resultaat bieden in nauwe samenwerking met de klant, dat is de focus van Consigo. “Klanten zien dat, ervaren ook onze gedrevenheid en daar worden ze enthousiast van”.

Netwerken
Consigo is sinds oktober 2017 lid van Ondernemers in Bedrijf. Lotte: “We willen Consigo graag meer bekendheid geven in de regio en we geloven dat Ondernemers in Bedrijf daar een positieve bijdrage aan kan leveren. Daarnaast is het leuk om met andere ondernemers kennis te maken en ook te horen wat hun uitdagingen zijn.”

Jurgen: “Ondernemers in Bedrijf brengt ons op een laagdrempelig manier in contact met andere ondernemers. Ondernemerschap vind ik boeiend en alle ondernemers hebben hun eigen bijzondere verhaal dat de moeite waard is. Daarnaast zijn de bijeenkomsten ook gewoon erg gezellig!”

www.consigo.nl

 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's