home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Thexton Armstrong Schulte

Benny Schulte

Een mooi interview met Benny Schulte over hem als persoon & over de organisatie Thexton Armstrong. Schulte is de specialist in bedrijfsvoering voor ondernemers in het MKB in Flevoland, Gooi en Eemland.

Omschrijf in een aantal korte zinnen jezelf:
Zelf hoef ik niet altijd op de voorgrond te treden. Ik ben een resultaatgericht structuurmens en ik zet graag de lijnen uit. Dat wil zeggen dat ik de dingen op een gestructureerde wijze aanpak, maar dan wel op een flexibele en pragmatische manier.

Na je studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam ben je altijd in ‘beweging’ gebleven binnen organisaties. Hoe is je carrière tot nu toe verlopen?
Na mijn studie zocht ik een nieuwe uitdaging en ben in de ICT begonnen als consultant. Vrij snel kwam ik terecht in managementfuncties binnen ICT-bedrijven en een bank. Deze managementfuncties binnen de ICT, HRM, Operationeel Effectenbedrijf, Consultancy, Pensioenfonds etc. hebben mij veel kennis en ervaring opgeleverd. Hierdoor ben ik niet in één hokje te plaatsen en kan ik op directieniveau sparren over het leiden van een onderneming.

 

Hoe is Thexton Armstrong Schulte ontstaan? 
Begin 2015 stond ik op een heel mooi moment in mijn leven. Ik wilde mijn opgedane kennis en ervaring op een andere manier inzetten voor anderen en dan met name ondernemers. Na enkele andere opties onderzocht te hebben heb ik gekozen voor de franchiseformule Thexton Armstrong. Aan de hand van onze bewezen aanpak kan ik mij als persoonlijk bedrijfsadviseur richten op de ondernemer zelf en de inhoud van de onderneming. Inmiddels ben ik in gesprek met enkele kandidaten om als firmpartner met mij op te trekken.

Kom je uit een ondernemersgezin?
In mijn familie zitten diverse ondernemers. Het zit blijkbaar in mijn genen. Daarentegen is mijn vader zijn hele loopbaan ambtenaar geweest.

Wat is het allerleukste aan je vak? 
Als ik zie dat ondernemers door mijn bijdrage zichzelf en hun onderneming verder ontwikkelen. Dat zowel de onderneming als de ondernemer beter gaat draaien. Daar doe ik het voor.

Waar sta je volgend jaar als ondernemer? 
In 2018 weet ik met een twee of drie collega’s in bovengenoemde regio tussen de 30 en 40 ondernemers te ondersteunen bij het verhogen van het rendement en het realiseren van hun groeidoelstellingen. En de naam en de aanpak van Thexton Armstrong is in brede ondernemerskring goed bekend.

Wat is je passie? 
Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de ondernemer en zijn onderneming.

Ben je een echte netwerker?
Ja, ik bouw graag aan mijn netwerk. Deze is mij ook dierbaar en ik maak veelvuldig gebruik van mijn netwerkcontacten.

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?
In mijn vrije tijd zit ik het liefst op een fietszadel (racefiets en mountainbike) of in een autostoel (Italiaanse klassieke en moderne sportwagens). 

Heb je een tip vanuit jouw vakgebied voor ondernemers?
Denk eens terug aan het moment dat je van start ging met jouw onderneming of toen je deze overnam. Welke doelstellingen had je je toen gesteld en waar sta je nu? Lig je nog op koers? Ik kom daar graag eens met je over praten.

 

Bekijk hier een video van deze ondernemer! 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's