home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Pootentieel BV

Annette Poot

Pootentieel gelooft in het potentieel van mensen, organisaties en merken. Ieder mens,  product, dienst of merk heeft van zichzelf iets speciaals. Annette Poot is initiatiefneemster, naamgeefster en drijvende kracht achter Pootentieel. Tijd om nader kennis te maken met haar en haar bedrijf, tevens lid van Amersfoort in Bedrijf.   

 

Annette, vertel eens over jezelf… 

“Ik ben een geboren optimist dus mijn glas is nooit halfleeg. Ik ben een typisch mensenmens en maak snel en makkelijk contact. Vind het ook erg leuk om mensen te verbinden. Als ik ergens voor ga is dat voor de volle 100%. Ik ben een generalist, mag graag organiseren en hanteer een hoge servicestandaard in alles wat ik doe.” 

 

Wat is en wat doet Pootentieel?  
“Pootentieel is in 1999 gestart als sponsoractivatie bureau en heeft zeven jaar geleden een transitie gemaakt naar creatief communicatiebureau. Pootentieel gelooft in het potentieel van organisaties, merken en mensen. Iedereen heeft iets unieks. Dat  onderscheidende proberen wij naar boven te brengen. En dat kan in allerlei vormen zijn. Een personeelsblad, een buitenreclamecampagne een advertentie maar ook een merkbeleving in de vorm van een evenement, wel of niet gekoppeld aan een sponsorovereenkomst.” Het enthousiasme straalt van Annette af. Ze vervolgt haar verhaal “In 2007 heeft Pootentieel ook ProPlus opgericht, wat staat voor Pootentieel Registratie Online. Een zeer uitgebreid online registratiesysteem dat kan worden uitgebreid met de ProPlus Eventapp die tailormade wordt gemaakt en zorgt voor maximaal rendement uit je evenement.” 

 

Wat drijft jou?  

“Ik vind mijn werk en de branche waarin wij werkzaam zijn leuk en afwisselend. En ik wil - nog steeds - bewijzen dat je geen groot gerenommeerd bureau hoeft te zijn om kwaliteit te leveren. Integendeel, ik durf te beweren dat wij meer service en kwaliteit leveren dan veel bureaus van naam en faam. Maar dan voor een fractie van de prijs.” 

 

Waar ga je voor komend jaar?  

“Er zitten een aantal prospects in de pijplijn die ik graag wil, en eigenlijk moet scoren omdat die ons op het lijf zijn geschreven. Dus we gaan er alles aan doen om die binnen te halen. Als we daarin slagen betekent dit meteen een uitbreiding van ons team. Lijkt me ook wel leuk wat vers bloed erbij!” 

 

Wat heb je zelf losgelaten?  

“Dat mensen je behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden.”  

 
Wat is je droom?  

Annette denkt even na “Ik ben niet zo’n dromer. Mijn droom was ooit ons eigen event ChampCamp® weg te zetten bij alle BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties) in Europa. Nu is mijn wens om met Pootentieel nog mooie onderscheidende projecten te draaien om op termijn een interessante overnamekandidaat te zijn zodat ik van mijn oude dag kan genieten. Maar dat duurt nog even..” zegt ze lachend.  
 

Wat is nou het allerleukste aan je vak?  

“Met mijn collega’s onderscheidende acties en belevingen uitwerken voor onze klanten en het draaien van evenementen.” 
 
Wat heeft het ondernemerschap jou gebracht?  

“Vrijheid, variatie, uitgebreide levenservaring en een dito netwerk. Maar zo nu en dan ook slapeloze nachten.” 
 
Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?  

“Met vrienden kokkerellen en lekker aan de wijn, terrasje in de zon, skiën, golfen, sporten. En shoppen blijft toch ook wel een erg aangename bezigheid.” 
 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's