home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Netwerken-eten-drinken-borrelen

Zomerse netwerk-bbq

Vrijdag 26 juni 2020


Beste ondernemer,

Met het prachtige weer van de afgelopen dagen komen we helemaal in de stemming voor ons volgende event! Tijd voor een heerlijke zomerse barbecue! We zijn te gast in Vathorst. Vathorst is meer dan alleen “die nieuwbouwwijk bij Amersfoort”. Het is een jonge, veelzijdige en vooral ook ondernemende wijk. Samen met Jeroen en Lisa van de Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst laten we zien dat de wijk bruist! De Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst, sinds 2008 een begrip in de wijk. Jeroen en zijn vrouw Lisa zijn enthousiaste, jonge ondernemers.

Vernieuwend, gedreven en altijd aan het meedenken met de klant en aan het inspelen op de toekomst. Anno 2018 is de Ambachtelijke Dorpsslagerij gegroeid tot een slagerij en catering bedrijf in één. Jeroen en Lisa vormen het gezicht van de winkel en delen de passie voor ambacht en ondernemen. Dat is zeker terug te zien in de mooie winkel. Ook andere ondernemers uit Vathorst worden betrokken bij deze gezellige zomer barbecue. De pas geopende Proof Bakery zal bijvoorbeeld voor heerlijk brood zorgen tijdens deze avond. Kom je ook kijken, proeven, kennismaken en netwerken?

Waar & Wanneer
Datum: Donderdag 28 juni
Tijd: 18.00-21.00 uur
Locatie: Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst, Smeenge 1 in Amersfoort

Programma
18.00-18.30 uur: Ontvangst met een hapje en welkomstdrankje
18.30-18.40 uur: Welkomstwoord
18.40-19.30 uur: Jeroen aan het woord over de Dorpsslagerij Vathorst en Vicky aan het woord over Proof Bakery. Aansluitend geven we verschillende ondernemers de mogelijkheid om in een korte pitch zichzelf te presenteren. 19.30-21.00 uur: barbecue, borrel en netwerken Ben je erbij? Meld je dan aan snel aan! Tot dan.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

PartyZ
Dinsdag 24 maart 2020 Koken als metafoor voor het ondernemen. Iemand die daar alles van af weet, zowel van het koken als het ondernemen is Jan-Dirk Zonn...
Postillion Amersfoort
Woensdag 22 april 2020 Woensdag 22 april zijn we te gast bij het Postillion Hotel in Amersfoort.  Programma volgt!...
PON Amersfoort
Dinsdag 22 september 2020 Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met hun universele leasemaa...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's