home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

PartyZ

Voorjaarskookworshop

Maandag 15 juni 2020


Koken is niet iedereens hobby. Herken je dat? Liever eten bestellen. Of misschien heb je een partner die wel graag kookt. Maar weet je waar koken wel goed voor is, ongeacht of je het kunt of niet? Koken is goed voor samenwerking. Netwerken. En precies dat is wat we tijdens de voorjaarskookworkshop van Jan-Dirk Zonnenberg gaan doen.

 

Het voordeel van koken is dat er ook gegeten wordt ;-)

 

Coronamaatregelen

 

In principe is de hele avond zo ingericht dat we volgens de coronamaatregelen kunnen koken. Mocht dat onverhoopt niet lukken, kunnen we in ieder geval lekker genieten met een uitgebreid diner en heerlijke bijpassende wijnen én netwerken met andere ondernemers. 

 

PartyZ in Nijkerk

 

Koken als metafoor voor het ondernemen. Iemand die daar alles van af weet, zowel van het koken als het ondernemen is Jan-Dirk Zonnenberg van PartyZ, waar we op maandag 15 juni te gast zijn voor een heerlijke kookworkshop!

 

In de sfeervolle boerderij uit 1883 zullen wij samen mooie gerechten met het thema ‘Voorjaar’ maken en proeven.

 

Voor wie is deze kookworkshop?

 

Uitgangspunt is; iedereen doet waar hij of zij zin in heeft.

 

Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Zo ontdekt iedere gast op zijn of haar niveau hoe heerlijk eten kan zijn. Samen ontdek je de waarde van het genieten en proeven van de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Zij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

 

Kook, proef, beleef & geniet!

 

Waar & wanneer

Datum: Maandag 15 juni 2020
Tijd: 18.00-22.30 uur
Locatie: PartyZ, Den Akker 16 in Nijkerk
Kosten: €55 per persoon (normaal kost deze kookworkshop €110 euro p.p. wegens de samenwerking mogen wij het aanbieden voor €55 per persoon!)

 

NB: in de uitnodiging (mail) stond 8 juni, dat moet 15 juni zijn. 

 

Introducé meenemen

 

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een van onze events is geweest? Geen probleem! Je kunt hem of haar bij jouw aanmelding vermelden in het formulier aan de rechterkant.

 

Aanmelden

 

Een mooie avond, lekker eten en veel ruimte om lekker te netwerken? Dan is dit het event waar je moet zijn. Meld je aan via het formulier aan de rechterkant.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Netwerken-eten-drinken-borrelen
Vrijdag 26 juni 2020 Beste ondernemer, Met het prachtige weer van de afgelopen dagen komen we helemaal in de stemming voor ons volgende event! Tijd voo...
Postillion Amersfoort
Dinsdag 15 september 2020 “Wat nou als ik de ander niets te vertellen heb?”   Speeddaten, het roept bij voorbaat gemixte reacties op. Maar na élk ev...
Eindejaarsgala
Donderdag 3 december 2020 Een eindejaarsgala met alleen maar ondernemers? Wij gaan het doen! Datum, tijd en programma volgt. ...
bekijk alle evenementen

Media (1)

Actief in de regio's