home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

PartyZ

Voorjaarskookworshop

Dinsdag 24 maart 2020


Koken als metafoor voor het ondernemen. Iemand die daar alles van af weet, zowel van het koken als het ondernemen is Jan-Dirk Zonnenberg van PartyZ, waar we op dinsdag 24 maart te gast zijn voor een heerlijke kookworkshop!

In de sfeervolle boerderij uit 1883 zullen wij samen mooie gerechten met het thema ‘Voorjaar’ maken en proeven.

Kook, proef, beleef & geniet!

Waar & wanneer
Datum: Dinsdag 24 maart 
Tijd: 18.00-22.30 uur
Locatie: PartyZ, Den Akker 16 in Nijkerk
Kosten: €55 per persoon (normaal kost deze kookworkshop €100 euro p.p. wegens de samenwerking mogen wij het aanbieden voor €55 per persoon!)

PartyZ houdt niet van vaste patronen, maar maakt voor jouw groep een uniek programma. Uitgangspunt is; iedereen doet waar hij of zij zin in heeft. Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Zo ontdekt iedere gast op zijn of haar niveau hoe heerlijk eten kan zijn. Samen ontdek je de waarde van het genieten en proeven van de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Zij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Postillion Amersfoort
Woensdag 22 april 2020 Woensdag 22 april zijn we te gast bij het Postillion Hotel in Amersfoort.  Programma volgt!...
Netwerken-eten-drinken-borrelen
Vrijdag 26 juni 2020 Beste ondernemer, Met het prachtige weer van de afgelopen dagen komen we helemaal in de stemming voor ons volgende event! Tijd voo...
PON Amersfoort
Dinsdag 22 september 2020 Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met hun universele leasemaa...
bekijk alle evenementen

Media (1)

Actief in de regio's