home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Facility Service B.V.

Sportieve aftrap van het nieuwe jaar!

Dinsdag 22 januari 2019


Beste ondernemers,

2019 is begonnen! We zijn dan ook ontzettend trots dat we ook dit jaar weer een mooie agenda hebben samengesteld met wisselende bijeenkomsten!

We trappen het jaar af met de nieuwjaarsborrel bij Facility Service B.V met een inspirerende gastspreker, oud wielrenner Gert Jacobs.

Waar & wanneer?
Datum: Dinsdag 22 januari 2019
Locatie: Facility Service B.V., Computerweg 16 in Amersfoort
Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten leden: 0 euro | Kosten niet-leden: 75 euro

Programma:
19.00-19.30 uur Ontvangst met een glaasje bubbels
19.30-19.45 uur Welkomstwoord Amersfoort in Bedrijf | Chanti
19.45-20.00 uur Kennismaking met Facility Service aan de hand van een interview met Rob en Chris
20.00-21.00 uur Spreker Gert Jacobs 
21.00-22.00 uur Borrelen, napraten, netwerken en rondleidingen door het nieuwe pand

Zien we je dan? Vergeet je ---> niet aan te melden!

Faciliy Service
Facility helpt bedrijven met een optimale klant-en pandbeleving. Met onze gastvrouwen, facilitair medewerkers of facilitair (project) managers zorgen wij voor een omgeving waar gasten altijd met een warm welkom worden ontvangen en waar medewerkers graag komen en optimaal kunnen werken. Wij inventariseren uw wensen, komen door onze jarenlange ervaring snel met een goede oplossing en denken daarna graag met u mee hoe het nóg beter kan. Facility, supporter van uw succes!  

Gert Jakobs 
Gert Jakobs is een voormalig wielrenner, die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg. Gert vertelt met enthousiasme en humor over zijn rol in de wielerploeg. Hoe hij ervoor zorgde dat zijn kopmannen de overwinning behaalden, maar hoe hij zelf nooit op het podium heeft gestaan. Hij laat het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers en hoe alle functies binnen een organisatie van belang zijn om als bedrijf succesvol te zijn.


De Sligro sponsort deze avond de bubbels! Zo kunnen we proosten op een gezond, ondernemend en mooi netwerkjaar! 

Lidmaatschap
Omdat ik een lidmaatschap wil aanraden aan ondernemers, zijn niet leden welkom tegen betaling van 75 euro per event welke we bij een eventueel lidmaatschap uiteraard verrekenen. Mocht jij zelf een ondernemer willen meenemen wanneer je brons lid bent, dan mag je de gegevens van die ondernemer doorgeven aan mij zodat ik diegene kan uitnodigen op jouw verzoek. Niet leden kunnen maximaal twee keer per jaar aanwezig zijn bij een event. Zo zorgen we ervoor dat de groep hecht blijft. 

Namens Ondernemers in Bedrijf is Chanti Janssen aanwezig. 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Informatieve en actieve workshop van Eerst Concept en Creatie
Dinsdag 12 februari 2019 Jouw bedrijf, product of dienst in 60 seconden Eerst Concept en Creatie en Smarter Talents nodigen ons uit voor een informatieve e...
Peugeot Nefkens
Woensdag 20 maart 2019 We gaan cardaten en netwerken tegelijk bij Peugeot Nefkens in Amersfoort!Waar & wanneer?Datum: woensdag 20 maart 2019Locatie: ...
Green Badger en de Koekfabriek
Maandag 15 april 2019 Green Badger neemt ons mee voor een kijkje in de keuken van de Koekfabriek!Arthur heet ons welkom op het mooie landgoed en gaat on...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's