home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Postillion Amersfoort

Meet, work, stay!

Dinsdag 15 september 2020


?Wat nou als ik de ander niets te vertellen heb??

?

Speeddaten, het roept bij voorbaat gemixte reacties op. Maar na ?lk event waarbij we gaan speeddaten is nagenoeg iedereen enthousiast!

?

?Ik kende hem al wel, maar dit wist ik ?cht niet van hem!?

?

?Als je mij vraagt wat ik het leukste event vond van Ondernemers in Bedrijf is dat het speeddaten. Ik zat toen met iemand aan tafel die zo fascinerend en boeiend kon vertellen, ik ben dat nooit meer vergeten. En het werd nog een mooie samenwerking ook!?

?

?Eerst dacht ik dat het ongemakkelijk zou worden, maar het was juist veel makkelijker om met iemand in gesprek te komen dan aan zo?n statafel.?

?

Om te zorgen voor een succesvol resultaat helpen we je een beetje. Bij de speeddates zit je met 3 of 4 andere ondernemers aan tafel. Je krijgt een bepaalde periode om met elkaar te praten, bijvoorbeeld 20 minuten. Op tafel staat een kletspot. Hierin zitten briefjes met vragen die je gezamenlijk kunt doornemen. Vaak heb je aan 1 briefje al genoeg om een goed gesprek op gang te krijgen en heb je bijna geen tijd meer een ander onderwerp.

?

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

?

De naam Postillion is veel ondernemers wel bekend. Hij past goed in het rijtje van andere hotelketens die je in Nederland tegenkomt. Maar weet je wat Postillion doet, wat de andere hotels in (veel) mindere mate doen? Postillion faciliteert de businessgast.

?

Postillion bestaat sinds eind 1950. In begin 1960 is locatie Amersfoort opgezet. Rond de crisis is Postillion over de kop gegaan, alle locaties zijn verkocht aan de Mercure groep. Dezelfde groep mensen die Postillion heeft verkocht, heeft weer 7 vestigingen teruggekocht. Met wel met een compleet andere insteek. Want als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je geen ander resultaat. Met een andere filosofie, directeur en een ander management zijn ze aan de slag gegaan. Met ? momenteel ? 7 succesvolle vestigingen in Nederland als resultaat.

?

Bij elke locatie van Postillion ben je welkom om zakelijk volledig in de watten gelegd te worden. Van meetings en vergaderingen tot lunch, Postillion weet wat je nodig hebt. Postillion Amersfoort heeft meetingruimtes die tot in de puntjes zijn verzorgd, en met natuurlijk daglicht. Je wordt ontvangen door een meetinghost die je tijdens je meeting volledig faciliteert.

?

Soms ontkom je er niet aan. Een overleg of meeting die de hele dag duurt. Je hebt er belang bij dat iedereen de hele dag zo scherp mogelijk is. Maar ervaring leert: bij een lange meeting is dat knap lastig. Postillion helpt je daarbij met onder andere brainfood en business breaks. Justus van Dam gaat je onder andere daarover op deze avond van alles over vertellen.

?

De jongste hotelmanager van Nederland

?

Justus van Dam ontvangt ons op 15?september met open armen. En bijzonder is dat wel. Justus is met zijn 22 jaar namelijk de jongste hotelmanager die Nederland kent.

?

Zijn positie heeft hij verdiend door The NXT GM te winnen in 2018. The NXT GM Challenge is een wedstrijd waarin net afgestudeerden of laatstejaars studenten van de Nederlandse Hotel Management Scholen strijden voor hun droombaan; General Manager van vier sterren locatie Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. De kandidaten zijn onder andere getoetst op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap.

?

Een bijzondere ondernemer met nog een flinke carri?re voor zich!

?

Waar & wanneer

?

Datum: dinsdag 15 september 2020?
Tijd: 18:30-22.00 uur
Locatie: Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer,

Strandboulevard 3, 3882 RN Putten

?

Programma

?

18:30 ? 19:00: Inloop en ontvangst met koffie en thee

19:00 ? 19:10: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf

19:10 ? 19:30: Welkomstwoord Justus van Dam

19:30 ? 20:30: Speeddaten in 3 rondes

20:30 ? 20:45: Rondleiding door het hotel?

20:45 ? 22:00: Netwerken met een hapje en een drankje

?

Introduc? meenemen

?

Wil je een ondernemende introduc? meenemen die nog niet eerder bij een van onze events is geweest? Geen probleem! Je kunt hem of haar bij jouw aanmelding vermelden in het formulier aan de rechterkant.

?

Aanmelden

?

Een mooie avond, interessante connecties opdoen en veel ruimte om lekker te netwerken? Dan is dit het event waar je moet zijn. Meld je aan via het formulier aan de rechterkant.

?

Het mooiste hebben we je nog niet eens verteld. Heb je het uitzicht gezien?

?

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Netwerken-eten-drinken-borrelen
Maandag 31 augustus 2020 Beste ondernemer, Met het prachtige weer van de afgelopen dagen komen we helemaal in de stemming voor ons volgende event! Tijd voo...
Eindejaarsgala
Donderdag 3 december 2020 Een eindejaarsgala met alleen maar ondernemers? Wij gaan het doen! Datum, tijd en programma volgt.?...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's