home 088 - 54 375 00

amersfoort
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Hotel Mennorode

Het bos in!

Dinsdag 15 oktober 2019


De bladeren kraken weer onder je schoenen, kastanjes en eikels vallen uit de bomen en paddenstoelen schieten uit de grond. Tijd voor een herfstwandeling!

Programma
16.30 uur Ontvangst en welkom vanuit Ondernemers in Bedrijf & Hotel Mennorode 
17.00 uur Wandeltocht met de boswachter
18.30 uur Netwerkactiviteit met uitgebreide borrel 

Hotel Mennorode
Gasten genieten hier in een groene en eigentijdse omgeving, met een knipoog naar het verleden, van pure gastvrijheid, comfortabele faciliteiten en recreatieve voorzieningen. Met een unieke ligging, eerlijke producten en een groen karakter weet Mennorode als geen ander dat duurzaam ondernemen een natuurlijke vanzelfsprekendheid is geworden. Dit wordt vertaald in eerlijke producten, natuurlijke faciliteiten en met respect naar authenticiteit, spiritualiteit, omgeving en cultuur.

Kortom, een zakelijke bijeenkomst of een heerlijke vakantie bij Mennorode staat voor puur en oprecht genieten met familie, vrienden, collega’s en andere gasten.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

PartyZ
Dinsdag 19 november 2019 PartyZ houdt niet van vaste patronen, maar maakt voor jouw groep een uniek programma. Uitgangspunt is; iedereen doet waar hij of z...
PON Amersfoort
Donderdag 12 december 2019 Dinsdag 12 december sluiten we het jaar af bij PON Amersfoort met een moderne kerstborrel. Als verbindingselement spelen we deze a...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's