home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Netwerken-eten-drinken-borrelen

Zomerse netwerk-bbq

Beste ondernemer,

Met het prachtige weer van de afgelopen dagen komen we helemaal in de stemming voor ons volgende event! Tijd voor een heerlijke zomerse barbecue! We zijn te gast in Vathorst. Vathorst is meer dan alleen 'die nieuwbouwwijk bij Amersfoort'. Het is een jonge, veelzijdige en vooral ook ondernemende wijk. Samen met Jeroen en Lisa van de Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst laten we zien dat de wijk bruist! De Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst, sinds 2008 een begrip in de wijk. Jeroen en zijn vrouw Lisa zijn enthousiaste, jonge ondernemers.

Vernieuwend, gedreven en altijd aan het meedenken met de klant en aan het inspelen op de toekomst. Anno 2018 is de Ambachtelijke Dorpsslagerij gegroeid tot een slagerij en catering bedrijf in één. Jeroen en Lisa vormen het gezicht van de winkel en delen de passie voor ambacht en ondernemen. Dat is zeker terug te zien in de mooie winkel. Ook andere ondernemers uit Vathorst worden betrokken bij deze gezellige zomer barbecue. De pas geopende Proof Bakery zal bijvoorbeeld voor heerlijk brood zorgen tijdens deze avond. Kom je ook kijken, proeven, kennismaken en netwerken?

Waar & Wanneer
Datum: Maandag 31 augustus 2020
Tijd: 18.00-21.00 uur
Locatie: Ambachtelijke Dorpsslagerij Vathorst, Smeenge 1 in Amersfoort

Programma
18.00-18.30 uur: Ontvangst met een hapje en welkomstdrankje
18.30-18.40 uur: Welkomstwoord
18.40-19.30 uur: Jeroen aan het woord over de Dorpsslagerij Vathorst en Vicky aan het woord over Proof Bakery. Aansluitend geven we verschillende ondernemers de mogelijkheid om in een korte pitch zichzelf te presenteren. 19.30-21.00 uur: barbecue, borrel en netwerken

Ben je erbij? Meld je dan aan snel aan! Tot dan.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's