home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Invest Online

Zichtbaar blijven in deze veranderende wereld

Al in gedachten bij de aankomende vakantie? Of duurt het nog even voor je?

Wij zijn al volop aan het plannen voor mooie evenementen en bijeenkomsten na de zomervakantie!
We nodigen je dan ook graag uit voor het volgende event van Apeldoorn in Bedrijf samen met Invest Online op dinsdag 25 september.

Dit mag je verwachten…
Je wilt als bedrijf online succesvol(ler) zijn. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Welke kanalen zet je wel of niet in? De online specialisten van Invest Online vertellen je tijdens de eerste sessie meer over het veranderende medialandschap, de kansen en bedreigingen die daardoor ontstaan en hoe je hier als bedrijf met een goede strategie op kan inspelen.

Tonny Loorbach is eigenaar van IMU (Internet Marketing Universiteit) en één van de belangrijke samenwerkingspartners van Invest Online. Tonny schreef meerdere succesvolle boeken die al meer dan 65.000 keer gedownload zijn en zijn laatste boek behaalde zelfs een #1 positie in de top 100 van Managementboek.nl. Tijdens zijn sessie zal Tonny je meenemen in de wereld van online verleiding. Je leert hoe je met neurowebdesign en neuromarketing technieken het gedrag van je bezoekers beïnvloedt zodat je vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website haalt.

Waar & wanneer? 
Datum: Dinsdag 25 september
Tijd: 19.00 – 22.00
Locatie: HNK Apeldoorn, Boogschutterstraat 1 in Apeldoorn

Programma 
19.00 – 19.15 uur: ontvangst met koffie en thee
19.15 – 19.30 uur: welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf
19.30 – 20.15 uur: online succesvol(ler) als bedrijf door een goede online strategie
20.15 – 20.30 uur: pauze met frisdrankje
20.30 – 20.45 uur: neuromarketing: meer leads, klanten en omzet door online verleiding
20.45 – 21.00 uur: interactieve sessie
21.00 – 22.00 uur: borrelen en netwerken

Over Invest Online:
Invest Online is een full-service internetbureau uit Apeldoorn. Zij zijn er om bedrijven en organisaties te helpen bij het verzilveren van de ontelbare kansen die er online zijn. Dit doen zij door opdrachtgevers te helpen met de realisatie en uitvoer van een integrale online strategie, met een sterke focus op groei en rendement. Invest Online heeft alle online disciplines onder één dak: digitale marketing, webdevelopment én design. Jouw belang staat voorop!

Meld je aan voor deze interactieve en superinteressante sessie! 

Als je een introducé wilt uitnodigen, stuur de gegevens dan even naar ons zodat we contact op kunnen nemen en samen kijken naar de aanvulling voor het netwerk. Mocht je een zilver+ lidmaatschap hebben dan kun je uiteraard kosteloos een introducé uitnodigen, maak daar gebruik van! 
Groeien doen we samen, dat kunnen we niet alleen.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's