Online netwerkmeeting - thema: je slechtste voornemen

Online netwerkmeeting - thema: je slechtste voornemen

In het kader van ‘denken in oplossingen’ kijken we naar wat we wél kunnen doen. Daarom organiseren wij een gezellige (!) online netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst is er voor jou! Voor jou om jouw verhaal te vertellen, anderen te inspireren, maar vooral om met elkaar te zijn. Netwerken staat daarom ook centraal tijdens deze online bijeenkomst.

Het voordeel van deze bijeenkomst is dat we niet allemaal naar een plek hoeven te komen. Hierdoor besparen we reistijd en is er meer tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Daarnaast is het een effectieve manier om kennis op te doen én te delen met anderen tijdens deze avond.

Niet zoals je (hopelijk niet) gewend bent 

Want man, wat kunnen die grote zoommeetings SAAI zijn. Dus we doen het nét even anders. 

Voorafgaand - als je je hebt opgegeven - krijg je een vraag toegestuurd. Deze vraag moet je in je pitch beantwoorden. Zo niet, helpen we je direct herinneren ;-) Dit keer staat de meeting in het thema: 'voornemens'. En de vraag heeft niets te maken met je voornemens van 2022. Als je die al hebt. 

Humor is belangrijk voor connectie. Daarom doen we het net even anders dan je hopelijk niet bent gewend. 

Doel? Humor, dynamiek en leuke nieuwe connecties. You win!

Tijden van het programma 

  • 19:30 - 19:45: digitale binnenkomst 
  • 19:45 - 20:45: voorstelrondes 
  • 20:45 - 21:30: vrij netwerken 

Tijdens de voorstelrondes leer je de anderen gelijk op een grappige manier kennen, zodat je tijdens het vrije netwerken veel gemakkelijk met elkaar in contact komt. 

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven. Ieder niet-lid is eenmalig kosteloos en vrijblijvend welkom om kennis te komen maken. 

Meld je nu aan en mis het niet

Bewijs jij dat stilzitten sowieso geen enkele zin heeft? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!