home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kennissessie

Waarom doe je wat je doet? Middagevent

Een Kennissessie "De kracht van succes is een unieke merkidentiteit "
Improve your identity !


Robert Markvoort en Raymond Hendriks van Hendriks & Markvoort creatieve communicatie nemen ons op deze middag mee in de Golden Circle-theorie van Simon Sinek. Mensen overtuigen doe je niet door uit te venten wát je doet, maar door ze te vertellen over waaróm je doet wat je doet. Als je goed weet waarom je iets doet, vormt dit de weg naar een unieke merkidentiteit en meer succes!

Waar & Wanneer:
Datum: Donderdag 1 november 2018
Tijd: 16:00-18:00u
Locatie: Dorpsstraat 69 in Enter

Over Hendriks & Markvoort Creatieve Communicatie
Identiteit is het beeld dat je van je eigen organisatie hebt: wie je bent. De identiteit, ook wel corporate identity, merkidentiteit of organisatie-identiteit genoemd, is wat een bedrijf uniek maakt. Dankzij een duidelijke identiteit kan het publiek verbanden leggen en associaties maken met je merk. De identiteit omvat elementen als de visie, missie, kernwaarden, ambities, cultuur en de persoonlijkheid van je organisatie.

In tegenstelling tot imago, waarbij je je organisatie door de ogen van buitenstaanders bekijkt, kijk je bij identiteit dus naar jezelf. In het ideale geval is je imago een reflectie van je identiteit. Hoe beter en duidelijker jij je identiteit uitdraagt, hoe groter de kans dat je imago overeenkomt met je identiteit.


Kom ook en leer meer over imago en identiteit. 

Aanmelden kan hiernaast. 

Tot dan! 


Graag tot ziens 1 op november!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's