home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Rabobank & Ondernemers in Bedrijf

Tony's Chocolonely Event

Beste ondernemer,

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en een goed netwerk op te bouwen. Daarom nodigen wij je van harte uit voor ons 'Tony's Event'. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je informatie over waardevolle groei, onderscheidenheid en duurzaamheid. Deze informatie verkrijg je van echte ervaringsdeskundigen Karin Kleingeld en Ynzo van Zanten. Veel ondernemers zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd, daarom is dit ook de ideale gelegenheid om te netwerken. Je bent van harte welkom! Deze avond wordt georganiseerd door de Rabobank & Ondernemers in Bedrijf!

De sprekers
Karin Kleingeld Waardevolle groei, dat is de ambitie van menig gedreven ondernemer. Winst maken is mooi, maar nog mooier is als je tegelijkertijd ook een echte bijdrage levert aan de maatschappelijke uitdagingen waar we met elkaar voor staan. Kansen genoeg! Karin Kleingeld zal aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk aangeven hoe je als ondernemer actief de regie kunt nemen op waardegroei van jouw bedrijf. Ze zal eerst duidelijkheid scheppen in de vele definities van waarde waarna ze bouwstenen en tips aanreikt waarmee jij als ondernemer jouw unieke recept voor waardegroei kan realiseren.

Ynzo van Zanten Tegenwoordig is Ynzo Choco Evangelist bij Tony's Chocolonely en verspreidt hij hun verhaal. Ynzo is vanaf het begin betrokken bij het verhaal van Tony's Chocolonely: chocolade 100% slaafvrij maken. Het streven is om niet alleen hun eigen chocolade 100% slaafvrij te maken, maar alle chocolade wereldwijd. Dat er ongelijkheid heerst in de cocaosector is te zien in hun repen. Door het design zijn deze repen ook niet eerlijk verdeeld. Tony's Chocolonely investeert in langetermijnsamenwerkingen met cacaoboeren, maken betere prijsafspraken en trainen cacaoboeren om hun oogstopbrengsten en hun organisatie te verbeteren, zodat de boeren een leefbaar inkomen kunnen bereiken. Wat kunnen wij hiervan leren?

Donderdag 3 oktober

Programma
14:30 uur 14:45 uur Ontvangst
14:45 uur 15:00 uur Welkomstwoord
15:00 uur 16:00 uur Karin Kleingeld
16:00 uur 16:15 uur Pauze
16:15 uur 17:00 uur Ynzo van Zanten
17:00 uur 17:45 uur Netwerkborrel

Locatie
Landgoedhotel Woodbrooke
Woodbrookersweg 1
7244 RB Barchem

Aanmelden: Wij zien je aanmelding graag tegemoet! Mocht je een relatieondernemer willen meenemen dan is diegene ook van harte welkom. Ben jij er ook bij? Aanmelden mag hier ------------>>>>>>>

vorige pagina
c

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Media (1)

Actief in de regio's