home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Inclusief Gresbo

Verbinden van mensen

Bij Inclusief Gresbo staat net als bij Ondernemers in Bedrijf het verbinden van mensen centraal! Maar dan op het gebied van werk.  

Inclusief Gresbo is een veelzijdige dienstverlener op de Veluwe. Zo'n 900 enthousiaste medewerkers leveren een compleet dienstenpakket in de regio van Zwolle tot Amersfoort en daarbuiten. Vanuit onze rol als arbeidsmarkttoeleider worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, immers werken leer je door te werken.

De naam Inclusief Gresbo staat garant voor prima kwaliteit, een eerlijke prijs en duurzaamheid. Dit blijkt ook uit onze certificeringen. Onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele teams van vakbekwame mensen die flexibel inzetbaar zijn. Onze trouwe, en nog steeds groeiend aantal opdrachtgevers, weet de motivatie en vriendelijkheid van de medewerkers te waarderen.

Door samenwerking en partnerships met diverse bedrijven in de regio bieden we onze medewerkers een goede werkplek. Daarnaast bieden wij met onze flexpools extra productiecapaciteit op uw werkvloer.

Programma volgt! 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's