home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Direct Klantcontact

Klantcontact en beleving

Op woensdag 7 maart mochten wij in de wereld van DIRECT Klantcontact een kijkje achter de schermen nemen. Aaltje Cornelies en Moniek de Groot van DIRECT Klantcontact hebben geweldig voor ons gezorgd en de catering werd geserveerd door Joyce en haar team van Direct Service Groep. Het was meer dan een kleine maaltijd, ontzettend lekker en gezellig.

Mooi om te zien ook hoe gevarieerd de activiteiten zijn van DIRECT Klantcontact en hoe ze zich verder ontwikkelen om marktleider te blijven. Met dat in gedachten kwam de workshop van Wendy van den Bos van Juist Jij mooi uit want hoe wij elkaar zien is zo belangrijk. Wendy heeft met de hulp van Playmobil ons meer van onszelf laten zien dan wij voor mogelijk zouden houden! Heel leerzaam en leuk.

Daarna kwamen de ballonen… Ballonnen opblazen kunnen wij allemaal maar toen werd ons gevraagd om op je ballon te gaan zitten (daar werden wij opeens onzeker en nerveus van). Toch hebben wij het gedaan, en er gebeurde niks!! Leuk!!

Na afloop van de workshop hebben wij gezellig genetwerkt onder het genot van een wijntje en heerlijke plankjes vol met van alles.


vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's