home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Landstede Zwolle

Topsport in samenwerking met de Sligro

Donderdag 15 maart waren we te gast bij Landstede Basketbal! Bedankt voor jullie komst en jullie enthousiaste deelname. 

Geweldig om kennis te maken met de basketbal sport, het mooie en veelzijdige pand en de bruisende businessclub van Landstede.

Vele van jullie hebben van te voren meegedaan met de speluitleg op het centercourt en zelf ook nog een balletje gegooid. Leuk en handig om wat meer van de sport te weten voor de wedstrijd. 

Daarnaast hebben we deel kunnen nemen aan meerdere interessante workshops gegeven door Simplicate (maak van je klant een fan met CRM), Tjeerd de Boer (lik op stuk management) en Renske Werkman (Wat voor leider ben jij?).

Tussen de 2 workshop rondes door, was het tijd voor rust met soep en broodjes, verzorgd door Sligro Zwolle. En daarna, weer vol nieuwe energie door met de volgende workshop ronde.

Om 19.30 uur begon de wedstrijd Landstede Basketbal – Den Helder Suns. Vanaf topplaatsen bij de business club en onder het genot van een bakje popcorn verzorgd door Dennis Tulleken van Pathé Zwolle, hebben we kunnen genieten van de  84-49 zege van Landstede. Een samenvatting van de wedstrijd vind je hier: http://landstedebasketbal.nl/video/576/samenvatting-landstede---den-helder-suns.html

Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor een hapje en een drankje samen met de business club leden van Landstede Basketbal. Er is volop genetwerkt!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's