home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

ATZO & De Hoeve

Thema-avond zakelijk proeven

Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het thema proeven! In samenwerking met 2 mooie bedrijven hebben we deze avond georganiseerd.

ATZO Projects 

ATZO-Projects helpt in het ontwerpen én realiseren van omgevingen waar mensen werken en verblijven. Als turn-key leverancier zijn zij actief in kantooromgevingen, hotels, retail en horeca.  

De ontwerpen en opleveringen zijn eigentijds, eigenwijs, maar vooral passend bij datgeen wat jij uit wilt dragen. Welk verhaal wil je vertellen? Wat wil je uitstralen? Welk gevoel wilt jij jouw gasten of werknemers geven?

De Hoeve
Genieten, proeven & ontspannen   Een romantisch weekendje weg, een actieve vriendendag of een gezellige familiereünie? Je bent van harte welkom bij Hotel De Hoeve van Nunspeet. Midden in de bossen van de Veluwe beleef je heerlijke dagen. Ervaar de Veluwse gastvrijheid, ontdek de prachtige omgeving, beleef de natuur, slenter door historische stadjes als Elburg, Hattem en Harderwijk, rust uit in een van onze gezellige kamers, proef de eerlijke en heerlijke gerechten en ontspan!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's