home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

ROC Apeldoorn

Students are hot

Op 30 mei zijn we te gast bij Aventus Apeldoorn. We zijn hier welkom vanuit de gehele Stedendriehoek.

Dit is ook het gebied dat Aventus bestrijkt, vandaar dat we dit event organiseren voor Zutphen-, Deventer- en Apeldoorn in Bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om elkaar vanuit andere regio’s beter te leren kennen.

We gaan deze middag de verbinding leggen tussen ondernemers en studenten zakelijke dienstverlening en handel. Dus dit betreft studenten vanuit commerciële, secretariële en administratieve  opleidingen.
De studenten van nu zijn tenslotte onze toekomstige collega’s, werknemers en werkgevers. Waar kunnen onderwijs en het bedrijfsleven elkaar versterken? Hoe maakt Aventus de studenten klaar voor de toekomst? We willen laten zien dat studenten en ondernemers samen sterk (kunnen) zijn.

Dit gebeurt onder anderen door hybride onderwijs. Bij hybride leren worden een schoolse-setting en een praktijk-setting met elkaar verbonden. Studenten voeren al lerend echte opdrachten uit, in de praktijk. Zo voelen zij direct het effect en de meerwaarde van het werk en profiteren bedrijven en organisaties van het werk dat studenten verzetten. Een win-win situatie dus!

Kom ook, ga het gesprek aan met de studenten over de toekomst en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf! Het is bewust een middagsessie omdat de school dan in beweging is en we zoveel events hebben in de avonden dat we dit goed vinden passen.

Waar & Wanneer:
 
Datum: Woensdag 30 mei 2018
Tijd: 14.30-18.00 uur
Locatie: Aventus Apeldoorn, Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn

Programma:
14.30-15.00 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.00-15.20 uur Opening van de bijeenkomst door Nelleke Eelman
15.20-15.40 uur Interview met studenten over hun ervaringen in het bedrijfsleven
15.40-16.00 uur Hans Visser vertelt over de mogelijkheden en consequenties van hybride leren voor bedrijven
16.00-16.15 uur Pitch van Peter Lokhorst: de verschillende scenario’s van hybride onderwijs
16.15-16.30 uur Pauze in het restaurant
16.30-17.00 uur Ronde tafel gesprekken met ondernemers, studenten, docenten
17.00-18.00 uur Afsluiting met aansluitend een borrel

Ben jij erbij? Meld je aan! Dat kan via: https://www.ondernemersinbedrijf.nl/apeldoorn/agenda/students-are-hot/
Of mail naar stephanie@ondernemersinbedrijf.nl voor meer info en aanmeldmogelijkheden. Mocht je ondernemers uit je netwerk weten die moeite hebben met het aannemen van stagiaires, die twijfelen over de zin- en onzin van stagiaires of die op welke manier geen ingang hebben met scholen of meer willen weten? Mail mij dan even met die ondernemer in de cc zodat ik contact op kan nemen en die ondernemer meer kan vertellen over dit event & de waarde van Apeldoorn in Bedrijf.

Als eventmanager hebben jullie mij denk ik wel eens gezien of gesproken, maar ik neem dit event voor mijn rekening en verheug mij op jullie komst en dit informatieve, inhoudelijke en nuttige event.
Graag tot dan!


Met ondernemende groet, 

 

Stèphanie Zijlstra

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's