home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Stichting Present

Ondernemend DOE uitje!

We hebben een gaaf event op de planning in samenwerking met Present Apeldoorn!
In alle regio’s waar wij actief zijn zit een Present, dus ook bij jou in de regio Apeldoorn.

Het is maatschappelijk, het is gezellig en verbindend. Top combi voor een netwerkevent.
Hoe geef jij Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vorm binnen je bedrijf? Behoefte aan tips voor het invullen? Of wil je zelf weleens ervaren wat het precies inhoudt?
Dan is dit je kans! In samenwerking met Present organiseren we ook bij jou in de regio de Present Doe-dag. Met gegarandeerde impact voor jou als ondernemer en de samenleving.  

Present helpt al vele jaren bedrijven om maatschappelijk impact te maken. 
Als ondernemer kan je je via Present inzetten voor mensen zonder netwerk en financiën in jouw omgeving. In een praktische klus of een sociaal project. Inspirerend voor je omgeving én je zet jouw onderneming op de kaart. Bovendien is het de ultieme vorm van teambuilding.

Benieuwd naar hoe het precies werkt? Geef je dan op voor de Present Doe-dag en ervaar in een middag wat het met jou doet en voor jouw onderneming kan betekenen. 

Bekijk alvast de website voor meer informatie. Present; partner voor maatschappelijk betrokken ondernemen https://stichtingpresent.nl/meedoen-als/meedoen-als-bedrijf/

Waar & Wanneer:

Datum: 19 oktober 2018

Locatie: Volgt aan de hand van het project

Tijd: 13.30-17.00 uur


Bij je aanmelding onderstaande vermelden:

Naam:
Bedrijf:
Naam&mailadres introducés (optioneel)
Mailadres:
Voorkeur voor een sociaal project zoals een groepsuitje, gezamenlijke maaltijd of sporttoernooi met eenzame mensen, zoals ouderen of mensen met een beperking
of
Voorkeur voor een praktische klus zoals het huis opruimen, tuin opknappen of een schilderklus bij iemand thuis zonder netwerk en financiën
Ik wil in de groep bij (optioneel)


Je kunt je voor dit event dan ook uitsluitend per mail aanmelden en niet via de website. We moeten 4 weken van tevoren al een lijst aanleveren dus als je kunt en wilt, stuur je dan meteen een mail met de voorkeur van je project? Als het je niet uitmaakt delen wij je uiteraard in, geen probleem.


We zien je aanmelding tegemoet!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's