Speeddaten op Landgoed Ehzerwold

Speeddaten op Landgoed Ehzerwold

Door Corona staat de datum nog niet vast. Wanneer de datum definitief is ontvang je als lid een uitnodiging via de mail.  

We hebben het programma een jaartje moeten uitstellen, maar dít wordt een prachtige netwerkavond! 

Over Landgoed Ehzerwold

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Persoonlijke aandacht voor de gast staat voorop. Geniet van een welverdiende vakantie of breng je zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

Hotel Landgoed Ehzerwold is naast een 3-sterren hotel een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfs- en huwelijksfeesten. Met 17 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 comfortabele tweepersoonskamers krijgt iedere gast een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met Serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen waar je ook een lunch kunt nuttigen.

Villapark Ehzerwold

Maar Ehzerwold gaat mee met de tijd. In mei 2019 is naast het hotel een heus villapark gerealiseerd. En niet zomaar een park. Tijdens de voorbereiding kregen we de kans om het villapark vast te bewonderen. En of het bewonderenswaardigs is! De villa’s voldoen aan modern hedendaags design en zijn tevens onwijs functioneel. Sterker nog: de woningen, net als het park, zijn allemaal toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Een bijzonder staaltje kennis en kunde, samengevat in de prachtige Achterhoekse natuur.

Andere ondernemers leren kennen!

Dan rest de vraag: wat gaan wij daar tijdens een netwerkavond doen? Het antwoord: we gaan elkaar goed leren kennen. We worden ontvangen met een hapje en drankje en een welkomstwoord. Vervolgens gaan we in groepen op verschillende plekken in het villapark speeddaten. We hopen natuurlijk op prachtig weer, zodat we dat buiten kunnen doen. Mocht dat nou buiten niet lukken, beschikt het villapark ook over een prachtige verzamellocatie. Daarna is er – zoals gebruikelijk - de gelegenheid om vrij met elkaar te netwerken.

De tijden van het programma

Het programma is als volgt:

  • 18:30 – 19:00: Inloop met koffie/thee en Ehzerwolder lekkernijen
  • 19:00 – 19:10: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf
  • 19:10 – 19:30: Welkomstwoord Ehzerwold
  • 19:30 – 19:40: Uitleg speeddaten
  • 19:40 – 20:45: Speeddaten in 3 verschillende rondes op verschillende plekken
  • Tot 22:00: Vrij netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een event van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat is geen probleem. In het aanmeldformulier aan de rechterkant van de pagina kan je introducé zich aanmelden. 

Meld je nu aan

Meld jezelf aan door je naam en e-mailadres achter te laten in het formulier aan de rechterkant. Het belooft een prachtige avond te worden, zoals we gewend zijn bij Ehzerwold ♥