home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Rondje Zutphen

Sfeervol Rondje Zutphen

Wat ontzettend fijn dat jullie afgelopen dinsdag getuigen waren van het fijne event in Zutphen met Zutphen in Bedrijf! Het idee is geboren vanuit de Roefeldagen. Dat vond ik als kind, opgegroeid in Zutphen, ook echt fantastisch. Kijken, horen en luisteren hoe bedrijven worden gerund. Welke vakspecialisten er zijn en welke prachtige locaties er zijn in Zutphen. Zo hebben we in samenwerking met alle ondernemers die mee hebben gewerkt dit event kunnen realiseren. Ruim 70 ondernemers deden mee tijdens het rondje Zutphen. We zijn door alle deelnemende bedrijven verrast, geïnspireerd & verwend. Het waren echt de roefeldagen in het klein, voor volwassenen! 

We liepen van de Gemeente Zutphen Paula Christiaans naar Bonbonatelier Huub Janson. Van Sonja van der Chijs naar ZuivelhoeveValerie Lotgering & Danique Lotgering naar Jordi Jolink en via Marion Traas met de 18 minutenman Wouter Blacquière naar Caroline van den Sigtenhorst waar we werden ontvangen met een cocktail van Avancé Communicatie, full service internetbureau gemaakt door Cor ten Barge. We genoten van de kunst bij de laatste locatie en deden een doeltreffende oefening! Na een afsluitend drankje ging eenieder huiswaarts.

 

Het was een zeer fijne, leuke & mooie samenwerking met alle leden en een ontzettend mooie opkomst. Dank allemaal. Als je op de link klikt van de personen/bedrijven, ga je direct naar de LinkedIN pagina van desbetreffende, zo kun je iedereen gemakkelijk nog eens contacten.

 

Op 15 oktober is de rally en op 6 november is het event ‘car-dating’ in Zutphen. Je kunt je hier alvast aanmelden! Mocht ik n.a.v. deze deelnemerslijst of anderszins een verbinding voor je tot stand kunnen brengen, laat het mij gerust weten. Dat doen we met plezier! Voor diegene die om welke reden dan ook niet aanwezig konden zijn, we zien je graag de volgende keer!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Media (5)

Actief in de regio's