home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kennissessie

Schuif aan bij de workshoptafels!

Beste ondernemer,

Dinsdag 6 maart gaan we in een informele setting de verbinding met elkaar aan. Er komen onderwerpen aan bod die op dit moment actueel zijn. Fiscale thema's, crowdfunding, financiële thema's en o.a. arbeidsrecht. Door middel van workshoptafels kun je aanschuiven bij verschillende specialisten die jou alles op dat gebied kunnen vertellen. Mocht je een specifieke vraag hebben omtrent een contract, een bedrijfsfinanciering, een niet betaalde factuur, algemene voorwaarden etc, neem dan gerust cases mee die je voor wilt leggen en kosteloos je eerste advies kunt inwinnen tijdens deze avond! 


Kortom, leerzaam, nuttig & gezellig! 

 

Programma:
19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie & thee
19.30-19.45 uur Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf
19.45-21.15 uur Workshoptafels
21.15-22.00 uur Afsluitende netwerkborrel met een hapje


Waar & Wanneer:
Datum: Dinsdag 6 maart 
Tijd: 19.00-22.00 uur
Locatie: Boetiekhotel BonAparte, Lochemseweg 37 in Barchem

 

We stellen de sprekers van deze avond graag aan je voor! Zij zullen de avond speciale ingerichte tafels hebben waar je elkaar kunt voorstellen, kunt discussiëren, gerichte vragen mag stellen en zelfs ook concreet gericht op je onderneming advies kunt inwinnen. Deze ondernemers staan tot je beschikking! De workshops/vragenrondes bedragen gemiddeld 30 minuten. Ofwel, je kunt 3 workshops kiezen waar je je van tevoren voor kunt aanmelden. Anders delen we je dezelfde avond in, dat is ook geen probleem.

Erik Bentsink - Van Lienden & Kooistra adviseurs-accountants
Van Lienden & Kooistra adviseurs- accountants zijn aanwezig aan een thematafel. Hun kernwaarden zijn persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Het motto: familiebedrijvigheid is ons DNA. Wat kan jouw adviseur - accountant voor jou betekenen? Hierover gaat Erik Bentsink graag met je in gesprek en hij zal een aantal actuele fiscale thema’s bespreken. Ook kun je met vragen bij hem terecht.

Daan Vos - Straetus Incasso 
Straetus Incasso geeft deze avond een debiteuren opvoedcursus: Hoe voed ik mijn debiteuren op en waarom is het belangrijk om een lage DSO (Days Sales Outstanding) te bereiken? Straetus hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Dagelijks zetten zij hun ervaring en expertise in om de opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en innen van vorderingen. Hun ambitie is om een toonaangevende partner te zijn op het gebied van debiteurenbeheer voor ondernemend Nederland.

Richard Buitink - Grip op je bedrijf 
Financieringen voor ondernemingen tot 10 personeelsleden en ZZP’ers. Richard Buitink van Grip op je Bedrijf is ondernemer onder ondernemers. Klankbord en sparringpartner voor financiële en financieringsvraagstukken, vanuit de filosofie dat elke financieringsaanvraag succesvol kan zijn! Richard richt zich ook op ondernemers die in financieel zwaar weer terecht zijn gekomen en helpt hen weer in het goede spoor te komen. Oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van ondernemers en het willen begrijpen van de onderliggende vraagstukken. 

Ronald Treijtel – Crowdfund Specialist via Het Ondernemers Ideaal
De traditionele wereld van sparen, lenen en betalen verandert in een razend tempo. De zogenoemde Fintech economie komt op toeren en een onderdeel van deze beweging is crowdfunding. Ronald Treijtel heeft als Crowdfund Specialist de afgelopen jaren tientallen MKB-ondernemers geholpen met het verkrijgen van financiering via Collin Crowdfund. Ronald helpt je om crowdfinance een plaats te geven in het totale financieringslandschap en hiermee weet je welke kansen het biedt om jouw ambities te realiseren.

Jan de Bruyn - Advocatenkantoor de Bruyn 
Jan de Bruyn is sinds 1994 werkzaam in de advocatuur en heeft zich in 2004 als zelfstandig advocaat in zijn woonplaats Lochem gevestigd. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en verbintenissenrecht (contractenrecht) en adviseert en procedeert op die rechtsgebieden zowel ten behoeve van ondernemers (met name het MKB) als particulieren. Tijdens de workshop worden de highlights van het ontslagrecht en flexwerken onder de WWZ besproken en zal tevens worden ingegaan op de kabinetsplannen op het gebied van het arbeidsrecht zoals die zijn aangekondigd in het regeerakkoord.

Wouter Creutzberg en Ron Geurts – Rabobank
Wouter is Accountmanager MKB, Ron is Financieel Adviseur. Samen zijn zij partner in financieren, dichtbij en betrokken. Wat betekent dat en wat heb jij daaraan. Wat kan de Rabobank voor jou betekenen als het gaat om bijvoorbeeld zakelijk financieren. Ondernemers helpen ondernemen is hun motto.
En daarnaast de ondernemer in privé. Er zijn dan diverse vraagstukken als bijvoorbeeld een woningfinanciering, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Zij gaan er graag met jou over in gesprek.

Gertjan Hulleman en Hans Rouwenhorst - Notariskantoor Hulleman  
Notaris Hulleman is gevestigd in een karakteristiek kantoorpand aan de Dorpsstraat 19 in Vorden.Een kleinschalig kantoor dat in de breedste zin adviseert op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerendgoedrecht. Tijdens de workshop zal op informele wijze nader in worden gegaan op de ondernemer en zijn onderneming. Hoe waarborg je de continuering van de onderneming? Zijn huwelijksvoorwaarden nog nodig in het kader van het nieuwe huwelijksvermogenrecht (ingangsdatum 1 januari 2018). Wat kun je regelen in het levenstestament? Wat is het verschil met een gewoon testament? Eenmanszaak of BV, wat is verstandig? Zelf een vraag? Zij gaan daar graag nader op in.

 

Frank Wagelaar – ZZP / MKB VoorzieningenFonds 
Het alternatief voor een AOV! Het ZZP/MKB VoorzieningenFonds is voor ondernemers een adequate en betaalbare manier ter voorziening van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid en ziekte. Het VoorzieningenFonds is een schenkkring waarbij een groep ondernemers gezamenlijk een vereniging vormt met als doel elkaar een bedrag te schenken bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Schuif jij 6 maart aan? Ken je ondernemers die je graag aan ons wilt voorstellen en ook graag aanwezig willen zijn bij dit event? Laat het ons weten! We zien je graag de 6e in Barchem. Graag tot dan! 

Met ondernemende groet,
 
Chanti Janssen & Lisette Okx
Ondernemers in Bedrijf

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's