home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Gelderhorst Plein

Gelderhorst in beweging!

Beste ondernemer, 

Samen staan we sterker! Bij het Gelderhorst Plein is dat duidelijk te merken. We gaan op dinsdag 13 maart een rondje langs verschillende bedrijven maken. We starten de avond bij ons nieuwste lid Naturo Vloeren! We nemen een kijkje achter de schermen bij dit mooie bedrijf met hun prachtige duurzame vloeren, met parket en kurkvloeren als specialisme. 

Ergonomisch bewust worden op het werk, dat wil Rob Aalpol, van Kabri Kantoorefficiency, graag uitleggen. Het doel van deze avond is om ondernemers bewust te maken voor hun werkomgeving. Uren achter je bureau, met rugpijn, last van je nek en andere klachten als gevolg. Wat kun je hier aan doen? Veel dus! Rob laat ons zien dat beamers verleden tijd zijn, zorg je dat je ook voor deze primeur aanwezig bent?

We sluiten de avond af bij Catering en Events De Ruif, medeorganisator van de Nationale Bokbierdag. De Ruif is echt van alle markten thuis! Er is uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Adatum Telecom & ICT kan helaas niet aanwezig zijn. Zij hebben een uitdaging in België maar dragen wel bij aan dit event waarvoor wij hun bedanken.

Waar & wanneer 
Datum: Dinsdag 13 maart 
Tijd: 19:00-21.45 uur 
Locatie: Start bij Naturo Vloeren; Gelderhorst 1c, 7207 BH Zutphen

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst; Naturo Vloeren
19.30-19.45 uur Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf & Naturo Vloeren | Sjoerd Kiefte 
19.45-20.30 uur Kabri | Rob Aalpol 
20.45-21.45 uur Netwerkborrel bij Catering en Events de Ruif | Cor ten Barge 

Ben je erbij? Ken je ondernemers die je graag aan ons wilt voorstellen? Meld ze bij ons aan en laat ze meegenieten van je netwerk en de bijzondere bedrijven tijdens dit event.

Graag zien we je op dinsdag 13 maart!

Met ondernemende groet,

Angelina Padilla
Regiomanager Ondernemers in Bedrijf

vorige pagina
Kabri

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's