home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Wandelen & netwerken

Rondje Diepenveen

We kijken terug op een geslaagde netwerkavond. Allereerst wil ik de mensen bedanken die deze avond hebben mogelijk gemaakt!

 

We zijn van start gegaan met een kopje koffie in de Dorpskerk in Diepenveen, een verrassende startlocatie. Na het welkomstwoord vertelde Henk Spit ons wat meer over het de kerk en het dorp Diepenveen. Daarna was het tijd om aan de wandel te gaan!

 

Onze eerste stop was 300 meter verderop bij Catering & Kookatelier Boschloo. Hier werden we ontvangen met een heerlijk glas wijn van Proef! Hans en Renske Drijsen serveerde daarbij een mini rijsttafel zodat we onze wandeling weer konden voortzetten. 

 

Wil je meer weten over Proef! kijk op http://www.proef-diepenveen.nl/

 

Wil je meer weten over Catering & Kookatelier Boschloo? http://www.cateringkookatelierboschloo.nl/

 

De volgende stop was bij architect Peter van Woerden, met een aantal andere ondernemers is hij werkzaam in het verzamelkantoor De Zaak. Aan de hand van beeldmateriaal heeft Peter ons uitgelegd wat hij precies doet. Wil je meer weten? www.petervanwoerden.nl

 

En last but not least..Brasserie Zonnig! Hier werden we ontvangen door Rik Toepoel  met een alcoholvrije gin-tonic en een hapje.  Al met al was het een geslaagd event!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's