home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bedrijfsbezoek

Rondje bedrijfsbezoeken

Wat hebben jullie een fijn event gehad afgelopen maandag. Met een mooie club ondernemers werden we fijn ontvangen bij Printing Partners. Directeur Susan Koenders vertelde een mooi en enthousiast verhaal. Wat opviel? Het bedrijf is altijd op zoek is naar kansen (en nee verkopen geen optie is). Ook MVO is een belangrijk onderdeel van dit bedrijf. Aansluitend genoot iedereen van de rondleiding door het bedrijf met voor iedereen een persoonlijke attentie. We voelde ons erg welkom!

Bij AtmR stonden vervolgens de hapjes klaar en vertelde Roy Hulsteijn in het kort wat over AtmR Wink en hun werkzaamheden. Zij verzorgen de complete inrichting van elk kantoor. Stoelen werden uitgeprobeerd en de presentaties werden bekeken. Iedereen ging er met een stappenteller vandoor, zitten we teveel? Ik denk dat velen er nog wel over nagedacht hebben ;-). Een mooi bedrijf, enthousiaste groep kortom een waardevol bedrijfsbezoek!

Daarna gingen we naar Flox, daar werd de afsluitende netwerkborrel gehouden met een trotse Ronald Treijtel. Je hebt het daar goed voor elkaar Ronald, mooi om te zien! Mooi en fris ingericht met voor elke ondernemer een plek! Al met al was het een mooie, gezellige en verbindende avond met een goede opkomst! Ronald, dank voor de samenwerking en alle ondernemers dank voor de komst!  

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's