home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bedrijfsbezoek

Rondje bedrijfsbezoeken

Na de vele netwerkbijeenkomsten in september en oktober hebben we voor 12 november een paar prachtige bedrijfsbezoeken gepland in Doetinchem!


We hebben een mooi programma samengesteld waarbij we ons kunnen laten inspireren én waarbij er uiteraard genoeg tijd is om na afloop te netwerken.

 

Printing Partners: Allereerst zijn we blij dat we te gast zijn bij Printing Partners! Een bedrijf met een goed verhaal! Alles wat betreft communicatie-uitingen zit hier onder één dak.

Daarnaast met een vrouwelijke directie. Hoe zie je dat terug op de werkvloer? Tijdens ons bezoek zal het niet stil zijn en zullen de machines draaien.

Laat je verrassen door alles wat Printing Partners te bieden heeft.

 

AtmR Wink Project: Daarna steken we de weg over voor een flitsbezoek aan AtmR Wink Project. Zij zullen er alles aan doen om in een half uur een onvergetelijke indruk op ons achter te laten. ATmR Wink Project ontzorgt op het gebied van inspirerende en effectieve werkomgevingen. Kantoorbenodigdheden, projectinrichting en documentsystemen en zij denken volledig met elke klant mee.

 

Flox: Onze netwerkborrel vindt plaats bij Flox Ondernemershuis. Onder leiding van Ronald Treijtel, ook initiatiefnemer van Inspiratie Netwerk Achterhoek, wordt het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Doetinchem omgetoverd tot een nieuwe verbindende netwerk- en flexwerkorganisatie. Ronald neemt ons mee in zijn verhaal en vertelt over wie hij is en waar Flox voor staat.

 

Samenwerken, altijd van belang! Ondernemers in Bedrijf en Inspiratie Netwerk Achterhoek laten zien dat je ook als netwerkclubs kunt samenwerken en elkaar kunt versterken. Dat doen we al enige tijd en in november gaan we samen op pad. Dat wil zeggen dat we beide netwerken combineren & dit programma gezamenlijk hebben samengesteld metveel dank aan de bedrijven die zich openstellen!

 

Waar & Wanneer

Datum: Maandag 12 november 2018

Tijd: 19.00-22.00 uur

Eerste locatie: Printing Partners, Edisonstraat 65, Doetinchem

 

Programma:

19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie & thee

19.30-19.35 uur Welkomstwoord Ria Steging vanuit Achterhoek in Bedrijf en Ronald Treijtel van het Inspiratienetwerk

19.35-19.45 uur Welkomstwoord vanuit Printing Partners

19.45-20.00 uur Bedrijfspresentatie

20.00-20.30 uur Rondleiding

20.30-21.00 uur Bedrijfsbezoek aan AtmR

21.00-22.00 uur Rondleiding en netwerkborrel bij Flox Ondernemershuis

 

Adressen

Printing Partner, Edisonlaan 65, Doetinchem

AtmR Wink Project, Edisonlaan 60, Doetinchem

Flox Ondernemershuis, Terborgseweg 20, Doetinchem

Overal is voldoende parkeerruimte!

 

Mogen we je verwelkomen voor deze inspirerende bedrijfsbezoeken? Aanmelden kan hier naast.

Als je een introducé wilt uitnodigen, stuur de gegevens dan even naar ons zodat we contact op kunnen nemen en samen kijken naar de aanvulling voor het netwerk. Mocht je een zilver+ lidmaatschap hebben dan kun je uiteraard kosteloos een introducé uitnodigen, maak daar gebruik van! vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's