home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Inspirerend bedrijfsbezoek

De Geur van Succes

Qua geurbeleving werden we dinsdag 20 maart meteen verrast door de twee Green Egg’s en het vriendelijk en warme ontvangst van Marcel & Karin Bouwmeester van Regeldat Catering. 

De ontvangst was goed geregeld door het team van Facility Trade Group. Toen eenieder naar boven liep, konden wij kantoorruimtes zien die heel anders gemeubileerd zijn dan de meeste kantoren. Veel aandacht aan vorm, kleur, en ook een frisse lucht; de zintuigen werden direct geprikkeld! 

Alex introduceerde Facility Trade Group en hun Centre of Expertise. Hij legde uit hoe uitgebreid hun facilitaire producten en services zijn en ook wat geur met ons doet en hoe belangrijk dat is in onze belevenis. 75% van ons gevoel/emotie wordt beïnvloed door geur.

Hij introduceerde zijn team die ons ging begeleiden door de geurworkshop en hij introduceerde zijn twee gasten, Dennis van Jaarsveld van Allsens en Ron Prudon van Q-Park.
Dennis heeft voor ons een nog gedetailleerdere uitleg van geur en geurmarketing gegeven. Leden waren verrast te horen dat geur invloed heeft op ons koopgedrag en optimale belevenis creëert, maar ook hun eigen personeel kan positief beïnvloed worden door geur. Geur-marketing-apparatuur wordt gebruikt in winkels, hotels, spa’s, maar ook in garages.
Ron heeft het succesverhaal van Q-Park gedeeld en hoe geur ons veiliger laat voelen in garages. Er werd zelfs verteld dat je het koopgedrag van klanten kunt beïnvloeden door middel van geur. 

Wil je meer weten of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Anouk van de FTG en zij gaat je verbinden met de juiste persoon binnen het bedrijf!

Uiteindelijk zijn wij nog aan het werk gezet in 4 groepjes en mochten we een geurtest uitvoeren. Tussen de hapjes en drankjes door gingen deelnemers verschillende luchtjes ruiken en moesten ze proberen te raden welke geur het was. Vreselijk lastig en superleuk! Zoveel verschillende meningen, gedachtes… en dan ondernemers op 1 lijn krijgen.

We hebben veel gelachen en geleerd tijdens de workshops, maar één team heeft gewonnen en mochten gekleurd toiletpapier kiezen! Zoals altijd de borrel was gezellig, ontspannen en er zijn, waar wij als Ondernemers in Bedrijf van houden, verbindingen gelegd.

Alex, Anouk en de rest van het team van Facility Trade Group heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Bedankt Dennis en Ron voor jullie kennis en vriendelijkheid. Marcel en Karin jullie en jullie team hebben ons in de watten gelegd.

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's