home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Expeditiehuis & Teamtripper

Op expeditie!

Beste ondernemers,

De start van het outdoorseizoen gaan we inluiden! En waar... wat een fantastische plek. We zijn te gast bij Huifkarcentrum de Kronkel en Safaricamp de Veluwe. Samen met Maarten van Everdingen, al jaren aangesloten bij Apeldoorn in Bedrijf, en Jontathan Kleppe van Teamtripper, hebben we een verrassend event bedacht. We verzamelen bij Halte Assel, gaan wildspotten, je kunt rondrijden in de Defenders en je kunt ongedwongen netwerken in de blokhut onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: Donderdag 26 april
Tijd: 17.30-21.30
Locatie: Halte Assel, Assel 1 te Assel. 

Programma:
17.30-17.45 uur Ontvangst Halte Assel met een drankje
17.45-18.00 uur Met paard & wagen naar het Safaricamp
18.00-18.05 uur Apeldoorn in Bedrijf | Chanti
18.05-18.15 uur Maarten & Jonathan aan het woord
18.15-19.15 uur Wildspotten of Defenderrijden
19.15-20.30 uur Wildeten & borreltime
20.30-21.00 uur Ritten naar halte Assel 
21.00-21.30 uur Einde programma

Wil je met de natuurgids de Veluwe op? Of liever met een klein clubje de Defender in? Daarna lekker eten & drinken bij het vuur? Dan is dit het event waar jij graag bij aanwezig wilt zijn. We ontmoeten elkaar bij Halte Assel! 
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel ;-). Dus bij regen, wees er op gekleed want het is een outdoorevent waarbij we ook bij regen gewoon naar buiten gaan. 

Maarten van Everdingen, de meeste ondernemers kennen deze actieve ondernemer. Een buitenman die zowel het Expeditiehuis heeft als Huikarcentrum de Kronkel. Prachtige plekken in een rustige en bosrijke omgeving. Kijk alvast op de site voor de fijne vergaderingsarrangementen, buitenactiviteiten & verschillende cateringsmogelijkheden.

TeamTripper organiseert authentieke en avontuurlijke natuurbelevingen voor vrienden, familie of collega’s. Jonathan geloofd in samen, buiten je comfort zone, op avontuur gaan verbindt. Wij geloven ook dat je hier niet per se de hele wereld voor over hoeft te vliegen. Zij zijn voortdurend op zoek naar de mooiste plekken in en rondom Nederland voor een echt avontuurlijk safari gevoel. De inspiratie voor de trips doen we op in Afrika. 

Heb jij er net zoveel zin in als wij? Je bent meer dan welkom! Wil je een ondernemer voorstellen aan je netwerk? Stuur ons even de gegevens dan maken we kennis. Vergeet je niet aan te melden zodat we je op 26 april kunnen verwelkomen. Bij vragen, laat het ons weten!

Voor nu een mooie dag & graag tot snel.

Met ondernemende groet,

Chanti Janssen & Angelina Padilla
Ondernemers in Bedrijf | Apeldoorn 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's