home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Landwinkel de Woerdt

Op een fruitige ontdekkingstocht

We hadden een geweldige avond bij Fruitbedrijf en Landwinkel de Woerdt! 
Het weer was perfect, de trein reed voor onze fruitige ontdekkingstocht en we hebben het reuze naar onze zin gehad.

We hebben inzicht mogen krijgen in wat er allemaal bij fruitteelt komt kijken. En dat is een hoop. De juiste hoeveelheid bewatering, voeding, natuurlijke bestrijdingsmiddelen, klimaatinvloeden, bijen die gehuurd worden voor de bestuiving en niet te vergeten, oorwurmen. En dan is het fruit rijp en moet het nog van de bomen natuurlijk. Voor de kersen is er een ouder echtpaar dat dat met liefde doet, en dat proef je.

Voor de verwerking van het fruit worden veel regionale samenwerking gezocht. Zo maakt Chocobreak geweldige bonbons gevuld met appelmoes, gemaakt van de appels van fruitbedrijf de Woerdt. Samenwerking tussen lokale bedrijven gebeurt steeds meer, vertelde Wessel, omdat er vanuit beide partijen naar meerwaarde wordt gezocht en voor het gevoel een eerlijker product wordt gemaakt.

Zo worden er heerlijke bonbons, jam, wijnen, sappen en natuurlijk het fruit zelf verkocht in de Landwinkel van het bedrijf voor particulieren. Voor de zakelijke markt heeft het bedrijf een aantal mooie producten. Kerstpakketten, cadeaupakketten en werkfruit behoren tot de opties, maar leveren zij ook aan bedrijfskantines en cateringbedrijven.

Buiten werken is het ook tijd voor ontspannen, en dat is ook mogelijk bij het fruitbedrijf. Of je nu wilt kamperen tussen de peren of een ritje maken in de trekker-trein door de boomgaard, het kan! Het bedrijf organiseert diverse activiteiten voor kinderen čn volwassenen, fietsen, wandelen, kinderfeestjes, een klompenpad dat door de boomgaard loopt, diverse excursies en fairs het is allemaal mogelijk.

Kijk op www.dewoerdt.nl voor alle data voor de komende activiteiten of zakelijke mogelijkheden.

Ik wil Wessel en zijn familie enorm bedanken voor de gastvrijheid deze avond en een bijzonder goed seizoen wensen. Voor iedereen, een hele fijne zomer en tot snel bij Stichting Present https://www.ondernemersinbedrijf.nl/nijmegen/agenda/doe-uitje/

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's