home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bol Pijl events | Verbindende Rally

Ondernemers on Tour

Bekijk de film die een mooie impressie geeft van onze rally's. Gemaakt door AV3 Bedrijfs- en Promotiefilms onder bezielende leiding Ibrahim Akkul. Super dankbaar voor de deelnemers, locaties en alle meewerkende partijen!
https://www.youtube.com/watch?v=dZWxX-51TE8

Terugblik & foto’s Bol Pijl Events | Verbindende Rally Twente 4 juni 2018
Ondernemers on Tour

Het was echt een feestje, de rally op 4 juni!. Deelnemers “Leuk dat jullie hebben meegereden”.

Maar het is nog leuker om te ervaren hoe op zo’n dag een groep ontstaat die elkaar beter leert kennen in ontspannen sfeer. We zijn naar huis gegaan met mooie nieuwe ervaringen en contacten. We kijken terug op een zeer geslaagde dag met ervaren en beginnende rally tourritrijders.

Het was verrassend om te zien met welke auto’s jullie allemaal zijn gekomen. Simone Poulissen van Bol Pijl Events heeft de rally georganiseerd voor Ondernemers in Bedrijf.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van rally rijden met je bedrijf : http://bolpijlevents.nl/

De start bij Landhuishotel de Bloemenbeek
Raymond Strikker en Maureen Sprokkereef hebben een schitterende ontvangst en start van de rally mogelijk gemaakt. De bolides werden ingereden en in een rondje opgesteld op het Stonehenge Veld. De deelnemers werden in warme gastvrijheid ontvangen in de terrastuin aan de voorzijde met mobiele koffiebar en lekkers. Na een groepsfoto voor het hotel ging de rally van start.
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van de Bloemenbeek: http://www.bloemenbeek.nl/

Tussenstop bij Restaurant de Blanckenborgh
Over mooie Twentse wegen kwam de een na de ander binnen via de oprijlaan van de Blanckenborgh. De familie Alferink-Raamsteeboers maakte de tussenstop mogelijk. We werden op het schitterende terras verwend met bubbels & bites. De appetizers werden op ludieke wijze geserveerd in een gouden autoband. Deelnemers kregen een rondleiding en mochten ook de Porsche man cave VIP room bekijken. Eugene, Kimberly en Brian zijn ervaren rallyrijders en reden ook zelf mee in de rally.
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van de Blanckenborgh: http://blanckenborgh.nl/

Rally Buffet bij Countus in Markelo
Na kilometers rally rijden was er in het centrum van Markelo voor het kantoor een heerlijk buffet verzorgd door Countus Oost Nederland. Gerrit Jan Gerrits en Nicole Dijkhuis hadden het hele plein aangekleed en met de auto’s in het zicht hebben we genoten van een heerlijk buffet met drankjes. Met potjes drop begon het laatste deel van de rally naar de eindstop.
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van Countus: https://www.countus.nl/vestigingen/markelo/

Eindfeest en finish bij Hoeve de Haar
De zon ging bijna onder. Op sprookjesachtige wijze werden we ontvangen op het landgoed van Hoeve de Haar in Ambt-Delden. Petra Oldenhof & Maurice Hublart hebben het eindfeest mogelijk gemaakt op het terras van hun supermooie B&B. Leden van Ondernemers in Bedrijf verzorgden het randprogramma.
Ugly Twins speelde een muziekje en Silvia Mobiele Thuiskok hoste lekkers vanuit haar truck. Midden in het weiland tussen lampjes, auto’s en borrelende deelnemers verzorgde Bianca Tonen een heerlijke stoelmassage.

De rally heeft verbonden en is mede mogelijk gemaakt door leden in Twente ! Hoe top is dat.
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van:
Hoeve de Haar:
https://hoevedehaar.nl/

Silvia Mobiele Thuiskok: http://www.thuiskokoprolletjes.nl/

Bianca Tonen praktijk voor rust & gezondheid: https://www.biancatonen.nl/

Ugly Twins: https://www.ondernemersinbedrijf.nl/interview/herbert-schutler/

Fotolink
Martin Metsemakers fotografeerde de schitterende foto’s deze zijn te zien onderaan dit verslag.
Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van onze huisfotograaf: http://www.martinmetsemakers.nl/Mike Vreuls ( een jonge scholier met een passie voor autofotografie) was de 2e fotograaf! https://www.instagram.com/mv_photographynl/

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's