home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bol Pijl events | Verbindende Rally

Ondernemers on Tour

Het wordt echt een feestje, de rally op 4 juni! Leuk dat jullie meerijden. Dank voor de aanmelding.

Het mooie vind ik, dat iedereen zo enthousiast is. Dat sommige ondernemers in hun eigen bolide komen, andere een auto hebben gehuurd of een kennis heeft aangesproken om de auto te lenen. Van VW-up tot Ferrari, van Tesla tot de mooiste oldtimers rijden mee!

Er zijn 50 aanmeldingen voor deze rally én jij bent er daar één van!

We starten met de ontvangst en aanmeldingen om 14.00 uur op de prachtige locatie; Landhuishotel Bloemenbeek, Beuningerstaat 6 in De Lutte. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen er voor 14.15 uur is ;-). Exact om 15.00 uur gaan we vertrekken. De inschrijving kost wat meer tijd dan normaal. We hebben een vrijwaring om te tekenen, een rallyboek, een rallybord, fotobladen, scorekaarten en een noodenveloppe. Rond 20.00 uur komen we aan in de omgeving van Hengelo waar we gaan borrelen en na kunnen praten over de route, de natuur, de rust….

Graag doorgeven
De meeste ondernemers komen met twee of meer personen per auto. Kom jij alleen en wil je samen rijden, mail dan even naar Stephanie zodat we je matchen met iemand die ook alleen rijdt! Heb jij een tweede persoon opgegeven maar de naam nog niet doorgegeven? Mail dan ook even zodat we alles goed en volledig kunnen verwerken. Zoals je weet houden wij van perfectie ;-)! 

Kunnen ondernemers zich nog aanmelden? JA!
Zijn er nog mensen in je omgeving die mee willen doen? Dat kan! Aanmelden kan nog de hele maand mei. Wil je ze erop attenderen en wellicht zelf ook nog even via LinkedIN delen? Sfeerimpressie erbij? Dat kan. Kijk hier hoe de rally gisteren is bevallen bij de ondernemers uit de omgeving Amersfoort/Kampen/Apeldoorn. https://www.ondernemersinbedrijf.nl/Ondernemers-in-bedrijf-14-mei.html

We gebruiken voor de rally #OiBvroemm op LinkedIN, Facebook, Instagram en Twitter. We zijn al volop berichten aan het posten, doe je mee?

Mochten er vragen zijn, bel gerust voor meer informatie of bij vragen: 088-5437500, vraag naar Chanti. Of bel of app; 06-41915734.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's