home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Een extra event voor maximaal 20 ondernemers

Landelijk event | Netwerken op de Veluwe

EVENT | VIER DINSDAGOCHTENDEN | NETWERKEN OP DE VELUWE

'We werken en netwerken'. Ik merk doordat we†steeds meer organiseren, we ook steeds meer creŽer. Mensen elkaar beter leren kennen, energie krijgen en daar word ik blij van! We gaan een reeks organiseren waarbij je mensen beter leert kennen.

Vier dinsdagochtenden komen we samen van 8.00-12.00 uur, de omgeving is anders maar de groep het zelfde. We gaan wandelen, dingen bespreken, een spel spelen, ervaringen delen en plezier hebben. Het gaat om netwerken, in dit geval 4 keer vrij intensief, iedere week. De laatste ochtend besteden we aan het netwerk van een ander, dus het uitwisselen van contacten welke interessant kunnen zijn.

Dag & tijd: Donsdag 8.00-12.00 uur
Data: 28-8 | 4-9 | 11-9 | 18-9
Locatie:†De eerste twee bijeenkomsten zijn bij†Mennorode in†Elspeet†& de laatste twee bijeenkomsten bij Sandton de Roskam Rheden!†Dit organiseren we voor leden & niet leden.

We beperken de groep tot maximaal 20 ondernemers, de kosten bedragen 199 euro per persoon voor leden en 299 euro per persoon voor niet leden van Ondernemers in Bedrijf, inclusief werkmateriaal, drankjes, hapjes en etentje als afsluiting. Aanmelden kan via het formulier aan de rechterkant van de pagina of via chanti@ondernemersinbedrijf.nl

Graag tot dan! Chanti

vorige pagina
joe

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's