home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Eccles Golf Academy

Netwerken en golfen in Lochem

VOL - VOL - VOL

?

Niet eens vanwege Corona, maar vanwege de capaciteit om de clinic te geven ;-) Daarom hebben we een tweede golfevent toegevoegd op 9 juli 2020.?

?

Golf is een sport die ? net zoals velen ? komt met veel vooroordelen. ?Het is geen sport?, ?alleen voor kouwe kak? en ?veel te duur?. Geen zuinige vooroordelen en vooral genoemd door degene die nog nooit een golfclub in de hand hebben gehad. Een potje golfen is niet veel duurder dan een ? en samen met andere ondernemers kunnen de mooiste samenwerkingen of klantconnecties ontstaan. Je hebt namelijk alle tijd en ruimte om goede gesprekken te voeren terwijl je tussendoor beweegt en van de natuur geniet.?

?

Om die vooroordelen weg te werken als je nog nooit op de golfbaan hebt gestaan, ?f omdat je golft en er enorm zin in hebt ;-) ben je bij deze van harte uitgenodigd voor ons golfevent. In ??n middag ga je samen met een groep andere ondernemers de golfbaan op om een paar ballen te slaan. Bang dat je het niet kunt? Onze twee professionele golfdocenten, gepresteerd op internationaal niveau, leren je hoe je het beste een bal kunt putten. De benodigdheden zijn aanwezig, het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen dat je plezier hebt die middag.

?

Het programma

?

De middag heeft als hoofdact een 2 uur durende golfclinic. Alle slagen worden behandeld, er wordt gebruik gemaakt van de oefenfaciliteiten,?de par 3 baan kan worden gebruikt voor de golfers onder ons!?Voor ieder niveau wat wils. Rondom de golfclinic is er uitgebreid de tijd om te netwerken en om tegelijkertijd van het zonnetje te genieten.

?

14:30 ? 15:00: Inloop met koffie/thee en wat lekkers?
15:00 ? 17:00: Golfclinic door Liam ter Horst en Richard Eccles
17:00 ? 18:00: Netwerkborrel op het terras

?

Praktische informatie


Datum: donderdag 2 juli 2020
Tijd: 14:30 ? 18:00
Kosten: geen
Locatie:?Eccles Golf Academy, Sluitdijk 4, 7241RR Lochem

?

Introduc? meenemen?

?

Wil je een ondernemende introduc? meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Geen probleem. Je kunt hem of haar aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterkant.

?

Aanmelden

?

Meld je nu aan en we zien je op de golfbaan!?

?

Coronamaatregelen

?

Uiteraar houden we rekening met de benodigde coronamaatregelen die gelden vanaf 1 juli.?

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's