home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kasteel Rosendael

Midzomeravond

Kasteel Rosendael, zo trots dat we te gast zijn op deze locatie! Dat wordt een pareltje. Wat een plek. Wat een rust! Er zijn verschillende verbindingsactiviteiten in de tuin. Maar ook genieten we van één van de langste zomerse avonden op deze unieke plek! Kasteel Rosendael ligt in het dorpje Rozendaal, tussen de hooggelegen Veluwe en het laaggelegen IJsseldal. Rosendael is zelfs in het buitenland bekend om zijn park met de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. 

Programma
Datum: Dinsdag 2 juli 2019
Tijd: 19.00-22.00 uur
Adres: Rosendael 1 te Rozendaal
Maximale deelname: 50 personen
Leden zijn kosteloos welkom, niet leden betalen 75 euro. 

19.00-19.30 uur – Ontvangst met koffie, thee en kleine zoete lekkernijen in de Oranjerie
19.30-20.15 uur – Unieke avondrondleiding kasteel/park (in 2 groepen)
20.15-20.30 uur – Break met drankje koffie, thee en fris in de Oranjerie
20.30-21.30 uur – Vervolg rondleiding kasteel/park (in 2 groepen)
21.30-22.00 uur – Hapje/drankje ter afsluiting in de Oranjerie
22.00 uur – einde Kasteel & park

Rosendael Landgoed
Rosendael in het Gelderse Rozendaal, vlakbij Arnhem, heeft een rijke geschiedenis. Al sinds de middeleeuwen staat er op deze plek een kasteel die door de hertogen van Gelre is gebouwd. Daarvan is alleen de Donjon, de grootste ronde toren van Nederland, met vier meter dikke muren bewaard gebleven! Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. Het park met de wereldberoemde bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland. In de historisch ingerichte vertrekken in het kasteel kun je een vergadering, brainstormsessie of andere bijeenkomst houden.

Zij verzorgen graag voor jullie een exclusieve (thema)rondleiding in kasteel en/of park. De Oranjerie met prachtig uitzicht op de rozentuin verzorgt lunches, borrels, recepties, diners, een congres of feest. Huiscateraar VHL catering maakt graag een voorstel op maat. (Gld) Informatie www.glk.nl/rosendael (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl

Namens Ondernemers in Bedrijf is Chanti Janssen aanwezig. chanti@ondernemersinbedrijf.nl

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Media (2)

Actief in de regio's