home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Watergoed

Met goede moed naar WaterGoed!

Zin in een beetje avontuur? Dan zit je goed met ons volgende event!
We zijn namelijk te gast bij Watergoed voor een heel avontuurlijk evenement!
Watergoed is uniek, stoer en ongepolijst.
Zittend in een loungestoel met je voeten in het zand, kijk je uit over de recreatieplas van Slijk-Ewijk. Een prachtige plek voor stoere evenementen en teambuildingsactiviteiten. Ga je mee op avontuur?

Waar & Wanneer:
Datum: Donderdag 19 april 2018
Tijd: 17.30-20.30 uur
Locatie: Watergoed, Tielsestraat 129 in Valburg

Programma
17.30 – 18.00 uur Ontvangst met een drankje en een healthy wrap
18.00 – 19.30 uur Doorlopend kan er worden deelgenomen aan diverse stoere activiteiten:
- RC programma, circa 8 personen per 30 minuten
- Aqua Golf, circa 10 personen per 30 minuten
- Rib Varen op de Plas, circa 8 personen per ronde van 5 tot 8 minuten
- Land Rover Demonstratie met 2 Land Rover Defenders, circa 8 personen per 15 minuten
- Buggytocht, 3 rondes van circa 20 minuten, max. 12 personen per ronde
19.30 – 20.30 uur : Borrelen en netwerken en genieten van de relaxte ambiance

Uiteraard gaat ook de tap open en bereidt een Watergoed Grillmeester de heerlijkste BBQ Bites van de OFYR.

Over watergoed:
Bij Watergoed worden bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord georganiseerd op een van de mooiste locaties van Nederland. Evenementenlocatie Watergoed is gelegen aan de Slijk Ewijkse plassen en is de plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen, festivals en feesten, productpresentaties, klantendagen en relatie evenementen. Buiten de groepsevenementen om is Watergoed het gehele jaar open als restaurant en strandclub. Een toffe locatie, gave activiteiten, leuke ondernemers, heerlijke hapjes en fijn netwerken! Wat wil je nog meer!

Houd rekening met het feit dat de activiteiten buiten zijn, dus laat het pak en de hakken in de kast en kom sportief gekleed. Laat de avonturier in jezelf los en meld je snel aan! Ken je ondernemers die je graag aan ons wilt voorstellen? Meld ze bij ons aan en laat ze meegenieten van je netwerk en laat ze kennis maken met deze bijzondere locatie!

Uitleg activiteiten:

BUGGYTOCHT
Na een briefing en uitleg over de buggy’s en de route ga je van start! Er wordt een toerrit van circa 20 minuten gereden door de prachtige omgeving van Watergoed. Onderweg wordt er gewisseld van bestuurders.

RC PROGRAMMA met miniatuur Land Rover Defender
Terreinrijden maar dan met een miniatuur van een Land Rover Defender. De Radio Controlled Defender komt moeiteloos over en door de custom made Off Road track op Watergoed, mits er goed wordt gestuurd en gecoacht. Per 2 deelnemers staat er een RC tot de beschikking.

AQUA GOLF Heerlijk van een vlot afslaan richting het water. In het water liggen diverse targets (holes) waar de bal dient te worden ingeslagen. Wie is de Tiger Woods onder het gezelschap?

RIB VAREN Kom aan de boord voor de ultieme belevenis: een ware RIB race!
Per vaart worden er 8 tot 9 personen uitgenodigd om samen met een ervaren RIB-piloot deze uitdaging aan te gaan op de plas. De RIB (Rigid Inflatable Boat) is 7,85 meter lang en heeft een buitenboordmotor van 300 pk! Hierdoor worden er snelheden behaald van wel 100 km per uur!

OFF ROAD DEMONSTRATIE Tijdens de Off Road demonstratie neemt een ervaren 4x4 instructeur de gasten mee over het speciale Off Road terrein op Watergoed. Het Off Road terrein betreft een modder parcours met diverse obstakels / hindernissen zoals; sideslopes, elephantsteps, waterbakken, beklimmingen, afdalingen en (bijna onmogelijke) uitdagingen. 

vorige pagina
ja
ja

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's