home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Koninklijke Burgers' Zoo

Mens & Dier

Het was enorm leuk jullie allemaal te hebben mogen ontvangen bij Koninklijke BurgersZoo op dinsdagmiddag en -avond 8 mei 2018. We bruisen nog na van alle energie en indrukken!

Een aantal van de ondernemers hebben genoten van het buffet dat werd verzorgd door BurgersZoo. De avondgasten werden ontvangen in de Foyer met de ronde longneckbar. Josine vertelde dat de zuil, met de giraffen print in het midden van de bar, tevens de lichtkoepel is voor de dierenverblijven eronder.

In het auditorium heeft Josine verteld over het Safari Meeting Centre en alle mogelijkheden dat het biedt. Op www.safarimeetingcentre.nl vind je meer informatie over dit fantastische complex binnen BurgersZoo.

Directeur Alex van Hooff vertelde ons deze avond over de geschiedenis, het ontstaan, de visie en de toekomstplannen van het bedrijf. Ook werden de natuurbeschermingsprojecten onder de aandacht gebracht, zoals Future For Nature en het Belize project. Op www.burgerszoo.nl/steundenatuur vind je alle informatie waar BurgersZoo nauw bij betrokken is.

Vervolgens namen Burgers’ gidsen ons mee naar de Ocean, inclusief een uniek kijkje achter de schermen! Deze gepassioneerde vrijwilligers vertelden ons over hoe er is nagedacht over duurzaamheid en optimalisatie van de leefkwaliteit van de vissen. Hoe zoveel mogelijk de natuurlijke habitat wordt nagebootst en hoe de dieren worden gevoerd en verzorgd. Ons team was diep onder de indruk was van alle techniek, expertise die er nodig is, recycle installaties, en processen die komen kijken bij het optimaal houden van het Ocean gedeelte. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere gedeeltes van het park, kortom wat een topbedrijf is Koninklijke BurgersZoo.

Vanwege het mooie weer konden we de avond afsluiten op het terras. Met uitzicht op het buitenverblijf van de giraffen en zebra's, een drankje en een hapje, kaarslicht en fijne mensen om ons heen konden we niet anders  concluderen dan dat dit een top avond was. Foto's en video's zijn massaal gedeeld, met #oibgoeswild kun je de avond herbeleven, voeg gerust nog foto's toe!

Wij, van Ondernemers in Bedrijf, willen Alex van Hooff, Josine Wouters, Dennis en zijn horecateam en de gidsen, enorm bedanken voor dit fantastische evenement. Zonder jullie enthousiasme, gastvrijheid, passie voor BurgersZoo en vakkundigheid was het niet zo spectaculair geweest.

Namens ons allen bedankt voor jullie komst en tot snel bij een volgend event! 

vorige pagina
Burgers
Burgers

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's