home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bedrijfsbezoek

Walk-Talk-Meet-Eat | Netwerken in de Achterhoek

Ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid afgelopen maandag bij het event: Meet, Eat, Walk, Talk in Ruurlo! We hebben ons laten verrassen door het liefdespad, een fantastisch initiatief van Bert van Zijtveld (eigenaar van De Heikamp) welke gedragen wordt door veel organisaties, stichtingen en ondernemers. Met de wandelschoenen aan begonnen we aan het 5 kilometer lange pad en starten symbolisch met hartenbier op de molenbult, liepen door voor koffie/thee en een heerlijk pannenkoekje met stroop gemaakt van het klokhuis van de appel.

FranÁois Janssen, Natuurlijk Zakelijk, stond ons op te wachten bij het Kasteel in Ruurlo en vertelde wat ons bindt privť en op het werk. Halverwege werden we verrast door de heerlijke soep, gemaakt van gedeeltes van groenten die vaak niet worden gebruikt. Judith van Juuls Artwork heeft ons laten tekenen en ons bewust gemaakt van Ďecht kijkení een leuke oefening met inspirerende resultaten! Bij de Heikamp stond Tanja Bouwhuis en heeft ons verteld over fotografie met de strekking Ďwees trots op je profielfoto, het is het eerste beeld dat mensen van je ziení! We konden een oefening doen door elkaar te fotograferen.

Bij terugkomst stond het team van de Heikamp klaar op hun prachtige locatie zodat we konden genieten van een overheerlijke ratatouille, smaakvolle wijnen van Matrix Wijnen uit Eibergen en een fantastisch dessert gemaakt door De Tuinkamer uit Ruurlo. Na afloop kregen we een heerlijk chocolaatje van Banketbakkerij Jolink voor bij de koffie. De Rabobank heeft deze avond financieel mede mogelijk gemaakt en heeft speciale liefdes-Rabobank-jes laten maken en langs het pad geplaatst. Daarnaast heeft zij voor het thema Ďverspillingí gekozen. Alle gerechten zijn dan ook gemaakt van ingrediŽnten die veelal niet optimaal worden benut (zoals het klokhuis van de appel, de vergroeide courgette en de te grote broccoli!).

De Sligro heeft ingrediŽnten gesponsord waar chefkok Rob heerlijke gerechten van heeft gemaakt. Als ondernemers kun je een onwijs event neerzetten en bedenken, maar zonder de bijdrage en inbreng van andere ondernemers is het niet compleet. Daarom willen we jullie namens alle samenwerkende partners ook bedanken voor de bijdrage, de fijne sfeer, de goede gesprekken en de aanwezigheid! Het concept om zo samen te werken vinden wij geweldig en zorgt voor betrokkenheid van ondernemers/leden! Hebben jullie zelf ideeŽn of inbreng voor de komende evenementen? Of ideeŽn voor een geheel nieuw evenement voor in 2019? Laat het ons weten. De fotocollage is gemaakt door Tanja. De mooie zijn van Tanja en die andere heb ik zelf gemaakt ;-).

Mochten Ria of ik je kunnen verbinden met iemand, laat het ons weten. Mochten we anderszins nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat ook graag. Voor diegene die afwezig waren en zich niet hadden afgemeld, vergeet dat de volgende keer alsjeblieft niet, het is echt vervelend qua catering & organisatie omdat we toch vaak willen wachten tot dat iedereen binnen is.

Het volgende agenda item is 9 oktober, een doe activiteit onder leiding van Stichting Present. Op 15 oktober gaan we weer rallyrijden, van de Veluwe naar Bronckhorst. Aanmelden kan uiteraard via de website bij events.†

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's