home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Italiaanse antipasti

Kookworkshop Hapjezz!

Beste ondernemer,

We hebben een culinair event samengesteld met ons lid Hapjezz! uit Gorssel! Omdat we het netwerk willen verstevigen kun je van ons naast de netwerkevents die al bekend zijn extra evenementen verwachten waarbij je net zoals bij de andere events ook aan†deel kunt†nemen. Donderdag 26 april organiseren we voor de leden van Lochem in Bedrijf zoín extra event! Houd je van koken en vind je het leuk om andere ondernemers te ontmoeten in een informele setting, meld je dan aan!

Eten is wat je bij uitstek samen doet en dat kan bijdragen aan een goede en ontspannen sfeer. Daarbij heeft samen koken mooie gevolgen en dit geldt niet alleen voor een bijzondere maaltijd. Italiaanse antipasti, daar gaan we mee aan de slag tijdens deze kookworkshop.†We leren beter koken, we gaan genieten van een heerlijk menu en krijgen enkele tips & tricks en leren elkaar beter kennen.†We maken een aantal bites en tapas uit ItaliŽ. Kook, eet, drink, leerÖ.en geniet!†Kook je ook met ons mee?

Waar & Wanneer
Datum:†Donderdag 26 april†
Tijd: 18.00-22.00 uur†
Locatie: Kookstudio Hapjezz!, Hoofdstraat 25 in Gorssel
Kosten:†Ä49.50 per persoon

Hapjezz!
De catering is culinair maatwerk, op basis van jouw wensen, plaats en jouw tijdstip. Eigentijdse hapjes en buffetten, altijd kraakvers en smakelijk verzorgd met seizoensgebonden en dagverse ingrediŽnten waarbij kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan. Kookwork shops, onder begeleiding van Hapjezz! Samen koken, eten, genieten en beleven! Hapjezz! verzorgt met veel plezier kookworkshops in de professionele en sfeervolle kookstudio van Keukenstudio Stormink, Hoofdstraat 25 in Gorssel.

Kookreizen, culinair sfeerproeven in de Toscaanse keuken in Volterra, ItaliŽ. Geheel verzorgd, samen koken en gezellig eten, afgewisseld met culinaire en culturele uitstapjes in het hart van Toscane. Alles in het teken van gezelligheid en genieten van wat de Toscaanse keuken te bieden heeft.†www.hapjezz.nl

Het is een gezellige, originele, creatieve en leerzame manier om een leuke avond te beleven: samen koken, netwerken en genieten van†het heerlijk zelfbereide eten! Wil jij hierbij zijn? Meld je aan, er is plek voor minimaal 10 en maximaal 24†ondernemers.†

Met ondernemende groet,†

Lisette Okx†
Ondernemers in Bedrijf†

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's