Jouri Schoemaker - Pitchen

Jouri Schoemaker - Pitchen

Je was net op een netwerkevent. Eigenlijk had je een hele leuke avond want het was gezellig, je hebt leuke mensen ontmoet en je bent geïnspireerd door de eigenaar van de locatie die nog net niet springend van enthousiasme liet zien waar hij z’n succes aan te danken heeft. Je hebt ondernemers met elkaar zien praten, visitekaartjes zien uitwisselen en afspraken zien maken. Toen je wegging vertelde je de host nog een klein leugentje om bestwil: “het was enorm effectief en gezellig, dank je wel!” Maar teruglopend naar de auto staat het huilen je nader dan het lachen. Het is je namelijk weer niet gelukt om uit te leggen wat je doet. Je kreeg meerdere malen de kans tijdens een drankje met een andere ondernemer en ondanks dat je je had voorbereid bazelde je in je minute of glory vooral iets over het enthousiasme van de eigenaar van de locatie. Zonde! Jouri zorgt voor de oplossing!

Een goede pitch levert je meer op

Het doel van een pitch is om de ander in een korte tijd enthousiast te maken en nieuwsgierig te maken naar jou. Natuurlijk koop je niet binnen één minuut van iemand, maar als pitcher weet je wel of je de interesse bij iemand hebt gewekt. Wanneer jij de aandacht pakt en weet hoe jij hem vasthoudt, komt jouw boodschap aan bij de gewenste ontvanger.

  • Je weet snel of je bij iemand interesse wekt
  • Je komt overtuigt over met een goede pitch 
  • Je kunt kort en krachtig vertellen wie je bent en wat je doet 
  • Je komt sneller met anderen in contact 
  • Je hebt nagedacht over wat je uniek maakt 
  • Je bent te allen tijde voorbereid als iemand vraagt wat je precies doet 
  • Je kunt anderen overtuigen van je product of dienst 
  • Je maakt duidelijk dat je een oplossing hebt voor de ander z'n probleem 
  • Je verkoopt je product of dienst veel gemakkelijker 
  • Je kijkt niet meer aan tegen het moment dat je je moet voorstellen, je weet nu precies wat je moet zeggen 

Jouri Schoemaker is Nederlands Kampioen Pitchen (2016)

En hij leert jou hoe jij dat het beste kunt doen.  

Volledig gefaciliteerde avond

We zijn te gast bij Traffic Today in Deventer. Hier hebben we alle ruimte om inclusief coronamaatregelen te genieten van een mooie avond. De avond wordt gefaciliteerd met koffie, thee en wat lekkers. We beginnen om 18:30 en we eindigen uiterlijk om 22:00, waarbij er de mogelijkheid is om - zoals je gewend bent - het laatste uur te netwerken. 

Mis deze workshop niet en meld je aan

Je kunt je rechts aanmelden voor de workshop. Betalen hoeft nog niet direct, je krijgt de factuur de week voor de workshop toegestuurd. Met je aanmelding is je inschrijving definitief en de inschrijvingen worden op volgorde verwerkt. We hebben plek voor maximaal 40 ondernemers.