Je geld of je leven - online masterclass

Je geld of je leven - online masterclass

Waarom zijn sommige mensen heel succesvol en rijk terwijl ze er ogenschijnlijk helemaal niet zoveel voor doen?

Het is makkelijk om te denken dat dat komt door opleiding, ervaring, netwerk, mensen, geluk of andere 'voordelen'. Maar wat als er nou eens iets heel anders speelt? 

We hebben vaak het idee dat we EERST onszelf keihard moeten pushen, vanalles moeten bereiken en heel hard moeten werken. Dat we DAN succes behalen en van DAARUIT pas rust krijgen. Maar wat als dat nou eens NIET waar is?

Sterker nog. Wat als dat eigenlijk alleen maar een idee is en de uitkomst van deze strategie eerder leidt tot minder succes dan je in werkelijkheid kunt hebben?

Kom naar de online op 17 november Masterclass waar Suze Maclaine Pont - Traumatherapeut en Business Coach - je leert hoe je door, naar je relatie met geld te kijken, kunt leren waar je nu staat hoe je jezelf tegenhoudt en hoe je een stroom van succes kunt creëren zonder dat dat je jouw leven kost.

Over Suze 

Suze Maclaine Pont is Business Coach en traumatherapeut. Ze woont in Voorst met haar gezin op een prachtige locatie waar ze in haar eigen huis diepgaande seminars geeft aan ondernemers over ondernemen met gemak, in eenvoud en dichtbij wie je bent. 

Suze startte 21 jaar geleden haar eigen bedrijf, destijds als scheepsbouwkundig ingenieur en begeleider van hele grote internationale innovatieprojecten. Gaandeweg interesseerde het (niet) samenwerken van de teams haar meer dan de inhoud en is ze zich gaan richten op mensen, hun drijfveren en talenten. 

Door de jaren heen heeft zij zowel bij haar klanten als bij zichzelf zich voortdurend verbaasd over 1 vraag: waarom doen we niet gewoon dat waarvan we diep van binnen weten en voelen dat we dat het liefste willen?

Waarom stellen we alsmaar alles wat voor ONS belangrijk is uit naar 'later', of naar 'als ik x, y of z voor elkaar heb'? Waarom maken we ons zo afhankelijk van geld en denken we dat we pas kunnen bewegen als we geld hebben?

Als traumatherapeut ontwikkelde Suze een methode, om via je relatie met geld, je diep verborgen patronen rondom het leven en hoe we daaraan deelnemen, of niet voluit aan deelnemen, te ontrafelen. Juist de patronen van voordat we 7 jaar oud waren spelen namelijk een hele essentiële rol in hoe we ondernemen, hoe we omgaan met geld en hoeveel van ons er werkelijk mag zijn. 

En juist als ondernemer, als we willen bijdragen vanuit ons hart, is het relevant dat alles van ons er 'gewoon' mag zijn. 

Suze begeleidt ondernemers om door hun geld blokkades te doorbreken, zodat ze hun ruimte innemen, doen waar ze voor geboren zijn en hun bedrijf laten groeien zonder compromissen. 

Voor ondernemers die meer van hun eigen talent in de wereld willen brengen

Deze Masterclass is geschikt voor ondernemers die meer van hun eigen talent via hun bedrijf in de wereld willen brengen. Voor ondernemers die ergens vastlopen maar er niet helemaal de vinger erop kunnen leggen waar dat is. Voor ondernemers die te hard werken, teveel zelf doen, geen hulp durven vragen en niet echt groeien zoals ze zouden willen of zouden kunnen. 

Onze klanten zijn bedrijven met tussen de 0 en 20 man personeel, sommigen net gestart, anderen op een punt van groei waarvoor ze echt iets anders moeten gaan doen dan ze deden. Ze denken vaak vanuit 'als ik nou maar eerst de marketing of dat ene systeem op orde heb, dan gaat het wel’. Alleen... vaak zijn er hele andere, diepe onbewuste patronen aan het werk die maken dat het allemaal net niet werkt zoals je zou willen. 

We hebben niet 'de volgende geweldige marketing cursus' nodig. Er zijn genoeg mensen die 'meer van hetzelfde' zeggen of doen. We hebben meer van JOU in je bedrijf en in je marketing nodig. En daarvoor heb jij nodig dat je JEZELF beter en dieper gaat vertrouwen, en beter gaat begrijpen wat het nou werkelijk is dat JIJ komt brengen in deze wereld. Om dit te kunnen doen moet je gaan begrijpen WAAR en HOE je jezelf tegenhoudt en niet vertrouwt. 

Doe je dat, dan gaat de rest moeiteloos. 

Je krijgt inzicht en handvatten om de volgende stap te zetten

In deze Masterclass gaat Suze door alle ontwikkelingsfasen van een kind van 0 tot 7 en legt zij uit welke verwondingen in al die fasen ontstaan en hoe die eruit zien in je bedrijf en in je relatie tot geld. Ze gaat bovendien een oefening met je doen waarmee je duidelijk krijgt waar jij vastloopt. Suze zal je handvatten geven hoe je daaruit kunt komen en weer een volgende stap kunt zetten. 

De tijden van het programma

  • 19:30 – 19:45: Digitale inloop
  • 19:45 – 21:00: Suze's masterclass 
  • 21:00 – 22:00: Online netwerken

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je een online meeting waar je wél iets aan hebt? Schrijf je dan in voor deze online masterclass en we verwelkomen je met digitale open armen. Tot dan!