home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

ICT Spirit

Invloed van IT op jouw toekomst

 ICT Spirit, inspirerend, cyber & een geheel verzorgd buffet.

Hoe goed ben jij in staat een datalek te bestrijden als een hacker zijn slag heeft geslagen? Hoe is het zelf te belanden in een heuse crisis? Welke stappen moet je zetten en in welke volgorde? En hoe zorg je ervoor dat jouw klanten tevreden blijven?  Speciaal voor deze avond heeft ICT Spirit een ethical hacker uitgenodigd die je hier alles over gaat vertellen.

Waar & wanneer
Datum: Donderdag 3 oktober
Tijd: 17.00-20.30 uur
Locatie: ICT Spirit, Tolstraat 35 in Haaksbergen

Programma
17.00-17.30 uur Ontvangst met welkomstdrankje 
17.30-18.30 uur Buffet 
18.30-19.30 uur Interactieve lezing door ethical hacker 
19.30-20.30 uur Netwerkborrel 

Focus on your business
ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij uw organisatiedoelstellingen. Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland realiseren, beheren en adviseren zij je over jouw ICT-omgeving. Functioneel en veilig gebruik van data is belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Het is essentieel voor de bedrijfsvoering waarop je altijd moet kunnen vertrouwen.

Niet voor niets is hun slogan focus on your business. Jouw business moet gewoon doorgaan, daar zijn zij zich van bewust. ICT heeft een grote invloed op bedrijfsprocessen, en zij hebben de kennis in huis, om ICT goed in te zetten. Zij komen graag bij jou aan tafel. Maar dan wel naast jou, en niet tegenover jou.

We zien je graag 3 oktober! 

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's